Άλλη μια αποστολή της Περιφέρειας Κρήτης επιστρέφει ικανοποιημένη από τουριστική έκθεση

Date:

Με ικανοποίηση και αισιοδοξία επέστρεψε από την Δανία η αποστολή της Περιφέρειας Κρήτης που συμμετείχε στην τουριστική έκθεση «Ferrie for Alle» που πραγματοποιήθηκε στο Herning της Δανίας από της 21έως της 23 Φεβρουαρίου 2014.
Η έκθεση, θεωρείτε από τις μεγαλύτερες των Σκανδιναβικών Χωρών, καθώς την επισκέπτονται ετησίως περίπου 70.000 άτομα.

Η Ελλάδα, ήταν φέτος η «τιμώμενη χώρα». Η προβολή της Περιφέρειας Κρήτης, στην έκθεση, έγινε εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ, ο οποίος διαθέτει πλέον ένα καλαίσθητο και σύγχρονο περίπτερο. Από όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, την μεγαλύτερη ζήτηση είχε το νησί μας και ιδιαίτερα η Δυτική Κρήτη.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου μας, ζητούσαν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τον προορισμό, ενώ προμηθεύτηκαν και έντυπο υλικό. Πολλοί από αυτούς στην συνέχεια « έκλειναν» τις διακοπές τους από τα περίπτερα, των tour operators που συμμετείχαν στην έκθεση.

Η αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Κρήτης, πραγματοποίησε επαφές με διάφορες επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην διοργάνωση, ενώ από τις πληροφορίες που συγκέντρωσε διαπίστωσε πως, την προσεχή τουριστική περίοδο, αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός των επισκεπτών από την Δανία.

Την Περιφέρεια Κρήτης, εκπροσώπησαν ο Προϊστάμενος του Τμήματος Τουρισμού Χανίων, κ. Μανώλης Βολικάκης και η ειδική Σύμβουλος της Περιφερειακή Ενότητας Λασιθίου, κα. Ελίνα Μικρουλέα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...