Έντονη η εκπροσώπηση της Ε.Π.Σ.Χ. στην εκδήλωση της Κορωνίδας

Date:

Με μεγάλη επιτυχία ο Α.Σ.Α. Κορωνίς διοργάνωσε κρητική βραδιά την Κυριακή 21 Ιουλίου 2013, στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Βάμου. Ο κόσμος που παρευρέθηκε στην όμορφη εκδήλωση διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους ήχους κρητικών και παραδοσιακών τραγουδιών, ενώ χειροκρότησε θερμά τα παιδιά του τμήματος εκμάθησης παραδοσιακών χορών που διαθέτει η Κορωνίδα, η οποία λειτουργεί πλέον και τμήμα εκμάθησης κολύμβησης.

Ο Πρόεδρος και το υπόλοιπο Δ.Σ. του Σωματείου από το Βάμο παρείχαν εξαιρετική φιλοξενία σε όλους τους παρευρισκόμενους, ανάμεσα στους οποίους ο Πρόεδρος – και Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. – και μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χανίων.

Το καλωσόρισμα για την εκδήλωση έγινε και στα αγγλικά, αφού τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί ξένοι επισκέπτες, που κατά καιρούς στηρίζουν την ομάδα.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων και Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Γεώργιος Βούρβαχης.

Τον κ. Βούρβαχη συνόδευαν οι Αντιπρόεδροι της Ενώσεως κ.κ. Λυκάκης, Ζαγουράκης, ο Ταμίας κ. Χατζηδημητρίου, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ. Μητριτσάκης, o αναπλ. Ταμίας κ. Κ. Σαριδάκης, τα αναπληρωματικά Μέλη κ.κ. Μπολιεράκης και Ούτας, ο επί σειρά ετών υπάλληλος κ. Ντινιόζος, αλλά και τα μέλη της Ε.Δ./Ε.Π.Σ. Χανίων κ.κ. Γιαννακάκης και Δεδότσης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...