«Αιμοληψία» Γενικού Νοσοκομείου Χανίων

Date:

Έντονα διαμαρτυρήθηκε στην εφημερίδα μας για δημοσίευμα μας με τον ίδιο τίτλο της 23/4/14 που την έφερε να μοιράζει κάρτες με την υποψηφιότητά της στο νοσοκομείο η υποψήφια με τον Απόστολο Βουλγαράκη κ. Όλγα Λεβάκη.

Όπως μας είπε εξυπηρετεί μια ζωή τον κόσμο και παράλληλα δίνει και κάρτες ορισμένες φορές τώρα  που είναι και προεκλογική περίοδος.

Το ίδιο κάνουν, όπως μας είπε, και συνδυασμοί όπως η ΑΝΤΑΡΣΙΑ που μοίρασε φυλλάδια και διαφημιστικό υλικό κατά την επίσκεψη των στελεχών τους στο νοσοκομείο, σε όλους.

Όσον αφορά την παλιά εμπλοκή της με το ΣΔΟΕ οφείλεται σε λάθος αναγραφή των ποσών.

Είναι ένα θέμα που έχει λυθεί εδώ και καιρό και έχει απαλλαγεί βάσει σχετικού πορίσματος (έκθεση Τακτικού Ελέγχου φορολογίας εισοδήματος της Ελεγκτικής Υπηρεσίας: ΔΕΚ Αθηνών).

Η κ. Λεβάκη ισχυρίζεται ότι όλοι οι υποψήφιοι σε όποια υπηρεσία και αν βρίσκονται κάνουν χρήση της ιδιότητάς τους και ενημερώνουν τους συναλλασσόμενους πολίτες για την υποψηφιότητά τους.

Τέλος μας διαβεβαίωσε ότι ουδέποτε επισκέφθηκε χωριό σε σχέση με το αντικείμενο της υπηρεσίας της στο Νοσοκομείο Χανίων.

Έχει επίσης τελειώσει την Δημόσια Σχολή Υγείας Τ.Ε και είναι τελειόφοιτος (τον Ιούνιο παίρνει πτυχίο) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

ΑτΚ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...