Ανοιχτή επιστολή εργαζομένων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων για την επίθεση που δέχεται η Μαρία Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη

Date:

Οι εργαζόμενοι στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων που προερχόμαστε από την ΚΕ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων (ΚΕ΄ ΕΠΚΑ), εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για την άδικη και απροσδόκητη επίθεση που δέχεται τον τελευταίο καιρό η τέως προϊσταμένη μας Μαρία Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη. Καταγγέλλουμε, επίσης, ότι μαζί με την αήθη επίθεση στο πρόσωπό της βάλλεται η Υπηρεσία μας στο σύνολό της και αμφισβητείται ευθέως η υπεύθυνη και απολύτως σύννομη λειτουργία της.

Η Μαρία Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη στη διάρκεια της μακρόχρονης θητείας της, με την αστείρευτη εργατικότητα, το πάθος, το ήθος, την αξιοπρέπεια, την αμεροληψία και τον υποδειγματικό επαγγελματισμό της, μας ενέπνευσε και μετέτρεψε τη συνεργασία μαζί της σε προνόμιο. Το πολύ σημαντικό επιστημονικό και διοικητικό έργο που προσέφερε, τροφοδότησε τη βαθιά εκτίμηση των εργαζομένων όλων των ειδικοτήτων, απέσπασε πανελλήνια και διεθνή αναγνώριση και έκανε περήφανη τη Χανιώτικη κοινωνία.

Οι πρωτοβουλίες της σε όλα τα πεδία, το δημιουργικό της πνεύμα, η ανάληψη αξιόλογων έργων μεγάλης και μικρής κλίμακας, η προώθηση της επιστημονικής έρευνας, η στήριξη πολλών νέων επιστημόνων, συμπληρώνουν το πορτρέτο της προσωπικότητας της Μαρίας Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη, που βάλλεται σήμερα με πλήρως αβάσιμο και ανήθικο τρόπο.

Οι εργαζόμενοι της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χανίων

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...