Άγρια επίθεση τραμπούκων εναντίον της Αναστασίας Μπομπολάκη, προέδρου του Φιλοζωικού Συλλόγου

Date:

Την άγρια επίθεση δύο τραμπούκων δέχτηκε η Αναστασία Μπομπολάκη, πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου. Σε επιστολή της προς τα ΜΜΕ αναφέρει την άσχημη εμπειρία της όταν δίχως αιτία και αφορμή 2 άντρες της επιτέθηκαν, την ξυλοκόπησαν και απείλησαν με βιασμό. Όλα αυτά μέσα στην πόλη των Χανίων. Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

Πριν 3-4 ημερες ήλθε στο σπιτι μου ενας μεγαλος σε ηλικία εθελοντής του συλλόγου μας ο οποιος έφερε  έντονα σημάδια  απο ξυλο  στην περιοχή γυρω απο τα ματια.

Μου εξηγησε οτι πηγε σε ενα βενζιναδικο της AVIN  των Χανίων για να αφήσει ενα φυλλαδιο του Δήμου και το πρωτοκολλο ευζωίας της Ομοσπονδίας και τον χτύπησαν οι του βενζινάδικου  στο προσωπο.

Στην αστυνομία  δεν ηθελε να πάει  γιατι φοβόταν μη του δημιουρησουν και άλλο προβλημα  αυτοι που ειχαν το βενζινάδικο. Σήμερα  πηγα προς τα Χανιά για να ψαξω  για ενα μεγαλοσωμο σκυλί που κυκλοφορούσε στην εθνικη οδό. Δεν το βρηκα  και σκέφτηκα να παω  στο βενζιναδικο για να δω τι συμβαινει. Ειχα και δυο αδέσποτα στο αυτοκίνητό  μου.

Σταμάτησα το αυτοκίνητό μου πάνω στο δρομο  και  μπηκα στην τεραστια αυλή  του βενζιναδικου κατευθυνόμενη  προς το  γραφειο  της επιχείρησης.

Εκανα μια ερωτηση στον κυριο που καθόταν μεσα στο γραφειο, δηλαδή αν πριν λιγες ημερες ειχε πάει κάποιος κυριος να δωσει φυλλάδια για τα ζώα. Μου απάντησε “δεν ξερω”  και έφυγα αμέσως, κατευθυνθηκα δε στο αυτοκινητό μου  και μπηκα μεσα.

Τοτε ενας με ξυρισμενο κεφάλι, 30αρης περίπου, που έβαζε πριν  βενζίνα σε  ενα αυτοκινητο μου εκανε νευμα να μην φυγω.

Πλησίασε το αυτοκινητό μου, ανοιξε  με βια την πορτα του και τραβωντας με απο τους ώμους με αναγκασε να βγω έξω απο το αυτοκινητο, παιρνοντας και τα κλειδιά  του αυτοκινήτου, που ηταν πάνω στην μιζα.

Με ακουμπησε με την πλατη πάνω στο αυτοκινητό μου και άρχισε να με τρανταζει  κτυπώντας με πανω στο αυτοκινητο.

Εβριζε  χυδαιότα – τα γνωστά κοσμητικά-  και ενω  με κατακτυπουσε έβγαλα απο την τσεπη μου το κινητό να πάρω την αστυνομ’ια, λεγοντας το  κιόλας.

Στο ακουσμα οτι θα παρω την αστυνομία άρχισε και πάλι με βιαιες κινησεις να προσπαθει να πάρει το κινητό από τα χέρια μου.

Του ειπα να με αφησει ελέυθερη και αναμεσα σε βρισιδια μου ειπε  οτι μπηκα σε ξενη ιδιοκτησία και οτι έκανα δολιοφθορά στα λάστιχα, ποια λάστιχα δεν ξερω.

Του ειπα  οτι έπρεπε να ντρέπεται  νεος άνθρωπος να κανει τέτοια  πραγματα  την στιγμή που δεν του είπα ή έκανα κάτι.

Εκεινη την στιγμή  καταφθανει ενα μηχανάκι με ενα ηλικιωμένο άνθρωπο 70αρη οδηγό και μια γυναικα  συνεπιβάτη.

Κατεβαινουν και οι δύο και ο ηλικιωμένος  ρωτησε τον νεαρό τι έγινε, αυτος κάτι είπε για ζώα, που δεν καταλαβα τι και  επίσης ΟΤΙ  ΤΟΥΣ χάλασα τα λάστιχα και τότε ο γερος ως ταυρος εν υαλωπλείο με αρπάζει  και με ρίχνει πάνω στην τσιμεντενια περιφραξη του βενζινάδιου χτυπώντας με  με την πλάτη πάνω στο τσιμεντο.

Δεν ειχα  χάσει την ψυχραιμία μου, αν και  ήταν 2 συνολικά άντρες και προσπάθησα να σηκωθώ.

Ο γερος  με βλαστημουσε συνέχεια, οτι θα με τσακίσει, ότι  ο,τι δε μου έχουν κάνει οι βοσκοί θα μου το κάνει αυτός  και  ξεβραζε απο το στομα του απιστευτες  βωμολοχίες, πουτανα, αγαμητη κλπ.

Του απαντω μα εγω ειμαι παντρεμένη  και τότε  ανοιγει το  φερμουάρ ή  κουμπιά  του παντελονιού του και άρχισε να κανει τις κινησεις του αντρικού  σώματος κατα την σεξουαλική  πράξη  με μένα ακομη  ριγμένη πάνω στο  τσιμεντένιο μπεντενι.

Τοτε ήλθε η γυναικα του και με σηκώνει, μου δινει τα κλειδιά του αυτοκινητου μου και μου λεει, “παιδί  μου” ή κατι τετοιο  “φυγε και ξεχνα το,  μη μας κάνεις κάτι  γιατι έχουμε προβλήματα”.

Μπηκα στο αυτιινητό μου όπου πλεον και ξεσπασα σε κλαμματα γοερά απότην πιεση την οποία  είχα.

Πηγα κλαιγοντας στην αστυνομία, έδωσα την καταγγελία ήλθαν τα κανάλια- εγινε πρωτο θεμα  στις  μεσημεριανές ειδήσεις – μου έδωσαν  χαρτί να πάω στον ιατροδικαστη  και σε λιγο φευγω  για το νοσοκομείο.

Πονούν τα πλευρά μου, αν ηταν  καλοκαιρι  θα μου τα ειχαν σπάσει, αλλα φορουσα πουυλοβερ και χοντρό μπουφαν  και  την γλύτωσα.

Στον πηγαιμο  για το σπιτι μου – ειχαν έλθει  εν τω μεταξύ  και μελη του συλλογου  στην αστυνομία –  με πηρε η Μαρια  να μου πει  οτι τρακαρε,  το αυτοκινητό της έγινε πιτα  και αυτή  γλύτωσε με δυο σπασμένα πλευρά, πηγε στο νοσοκομείο  και μετα επέστρεψε στο δικαστηριο που δικαζόταν  μετα  από καμία 10αριά  αναβολές ο τύπος που κρεμασε το σκυλί του.

Αυτα τα ωραια.

Αναστασια Βυσσινου Μπομπολάκη

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...