Δηλώσεις πολιτικών αρχηγών μετά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος

Date:

Θεόδωρος Σκυλακάκης

Ο Πρόεδρος της Δράσης έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Εύχομαι σήμερα οι Έλληνες να στείλουν μήνυμα απελευθέρωσης από τα δύο δεινά που κατέστρεψαν τη χώρα. Τον λαϊκισμό και το πελατειακό κράτος”.

Γιώργος Καρατζαφέρης

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, ψήφισε σήμερα στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Παλ. Φαλήρου. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο κ. Καρατζαφέρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αν ψηφίσουμε άφοβα, μπορούμε να ατενίσουμε και το μέλλον άφοβα.

Αποδράστε από τα εκφοβιστικά ψευτο-διλήμματα που σας βάλανε.

Η Ελλάδα μπορεί. Ο Λαός μπορεί!»

Πάνος Ψωμιάδης

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε σήμερα στις 9 το πρωί στο 88ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ένωση για τη Δημοκρατία και το Λαό Παναγιώτης Ψωμιάδης. Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τα διλήμματα, ο φόβος και ο τρόμος δεν πέρασαν. Σήμερα ψηφίζουμε για το μέλλον της Ευρώπης και της χώρας μας. Την Ευρώπη των λαών και όχι των τραπεζών. Από αύριο πρέπει από τη μία να αλλάξει η οικονομική και κοινωνική πολιτική και από την άλλη η ¨Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό ξεκινά την προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της Κεντροδεξιάς.»               

Φώτης Κουβέλης

«Οι Έλληνες πολίτες σήμερα κρατούν την πορεία της χώρας στα χέρια τους. Με υπευθυνότητα, με λογισμό, αλλά και με όνειρο, με ελπίδα, αποφασίζουν για το πως θα πορευθεί η χώρα.

Είμαι βέβαιος ότι οι Έλληνες πολίτες αυτή την υπευθυνότητα, απέναντι στην πολιτική κατάσταση  που υπάρχει, θα την καταδείξουν και θα την εκφράσουν με την ψήφο τους. Είναι στα χέρια του ελληνικού λαού  το πώς θα πορευθεί αυτός ο τόπος. Και είμαι βέβαιος ότι αυτή η υπευθυνότητα, αυτός ο λογισμός και αυτή η ελπίδα είναι τα στοιχεία εκείνα που θα καθοδηγήσουν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, στους οποίους προσβλέπω με απόλυτη εμπιστοσύνη».

Αντώνης Σαμαράς

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα είναι μέρα Δημοκρατίας. Είναι μέρα ενότητας, για να κρατήσουμε την Πατρίδα όρθια, να πάμε την Ελλάδα μπροστά».

Ευάγγελος Βενιζέλος

O Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στον β’ γύρο των Αυτοδιοικητικών εκλογών και Ευρωεκλογών στη Θεσσαλονίκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα όλοι περιμένουμε με σεβασμό τον ελληνικό λαό να διατυπώσει δημοκρατικά τη βούλησή του για το μέλλον και την προοπτική του τόπου, για την ενότητα και την ασφάλεια στη χώρα μας. Θέλω να ελπίζω και εύχομαι οι Έλληνες πολίτες να κάνουν την επιλογή που προστατεύει πραγματικά το συμφέρον το δικό τους, το συμφέρον του Έθνους, χωρίς να δώσουν σημασία στις σειρήνες των ψευδαισθήσεων».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...