Δολιοφθορές στο εκκλησάκι του Άγιου Ιωάννη του Χρυσόστομου μετά τα δημοσιεύματά μας για το μπάζωμα του δρόμου

Date:

Το θράσος των δραστών της παράνομης φραγής του δρόμου προς το εκκλησάκι του Άγιου Ιωάννη του Χρυσοστόμου πίσω από το κέντρο Ζαμάνια είναι μεγάλο. Τόσο έχουν μάθει στην παρανομία και τέτοια η θρασυδειλία τους ώστε όχι μόνο δεν καθαρίσανε τον δρόμο από τα μπάζα με τα οποία τον φράξανε αλλά θέλησαν να αφήσουν και ένα «μήνυμα» προς τους πιστούς της εκκλησίας.

Πήγαν λοιπόν και έκοψαν τα λουλούδια από τους κήπους και ξερίζωσαν φυτά, προφανώς σε αντίποινα στη δημοσιοποίηση του ζητήματος και στην απαίτηση για τη συμμόρφωσή τους με το νόμο.

Σ’ ένα συμβολικό επίπεδο, βιαιοπράγησαν πάνω στο σώμα της εκκλησίας. Επέκτειναν την παρανομία τους από το μπάζωμα του δρόμου, έξω πλέον από το χώρο όπου μαζεύονται οι πιστοί. Σύντομα θα βιαιοπραγήσουν και πάνω σε ανθρώπους;

Τώρα το θέμα είναι μεγάλο. Γιατί όπως έχουμε πει εδώ ενδέχεται να υπάρχει ανάμειξη προσώπου που βρίσκεται πολύ κοντά στον Δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη. Και που είναι πιθανό με τις «πλάτες» αυτού του προσώπου ο εν λόγω τραμπούκος να προβαίνει σε αυτές τις πράξεις που σκοπό έχουν την τρομοκράτηση.

Άραγε, ο Δήμαρχος Χανίων συμφωνεί με όλα αυτά; Συμβαίνουν εν γνώση του κ. Σκουλάκη; Αποδέχεται ο κ. Σκουλάκης ότι ένας ιδιώτης έχει δικαίωμα να φράζει δημόσιας χρήσης δρόμους και να απειλεί δημότες του Δήμου Χανίων και πιστούς;

Καλούμε ξανά λοιπόν το δήμο Χανίων να πράξει τα δέοντα. Δηλαδή, να προβεί ΑΜΕΣΑ στον καθαρισμό του δρόμου από τα μπάζα και τα ξύλα που έριξε ο ιδιώτης – καταπατητής και να προστατέψει το δικαίωμα των πολιτών του δήμου για ελεύθερη διέλευση προς το εκκλησάκι του Άγιου Ιωάννη.

Και βεβαίως, οφείλει ο δράστης των παρανομιών και των απειλών να τιμωρηθεί. Ώστε να γίνει κατανοητό ότι ο νόμος υπάρχει για να προστατεύει την κοινωνία και τους πολίτες και όχι τους τραμπούκους.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...