ΕΔΗΚ: Η θεαματική παραπληροφόρηση για συγκάλυψη της πραγματικότητας

Date:

Ο κ. Δένδιας, υπουργός δημόσιας τάξης και προστασίας του Πολίτη, πασχίζει να υποδυθεί τον υπερασπιστή του Νόμου, αναλαμβάνοντας την επιβολή του, με θεαματικό και τηλεοπτικό τρόπο και καταργώντας παράλληλα τη διάκριση των εξουσιών…Αλλά, δυστυχώς για τον ίδιο και για τους ηγέτης της τρόικας εσωτερικού, αποβαίνει επί ματαίω η φαρσοκωμωδία τους, παρά την μεγάλη προβολή από τις εφημερίδες και τα μεγάλα κανάλια, που εμφανίζουν τα ασήμαντα θέματα, ως σημαντικά.
Το σήριαλ, με τίτλο “καταδίκη της βίας” και οι “επιχειρήσεις-σκούπα”, δήθεν για την “αντιμετώπιση” της τρομοκρατίας, της πολυεθνικής πορνείας και των μη νόμιμων μεταναστών, σκηνοθετήται για λόγους αποπροσανατολισμού του Λαού μας από την καθημερινή αθλιότητα που βιώνει.
Για να αποσπάσουν την προσοχή μας από την μεγαλύτερη μεταπολεμική υποβάθμιση της ζωής μας, καθώς και από το τσουνάμι της γενικευμένης διαφθοράς που πλήττει την ελληνική πραγματικότητα, καταφεύγουν από την παραπληροφόρηση, στην αποσιώπηση της αλήθειας, μέσα σε μια θλιβερή κωμικοτραγική παράσταση, με θεατές τους Έλληνες Πολίτες που παρακολουθούν με αηδία και οργή, την κατάντια και τον ξεπεσμό του μέχρι τώρα, πολιτικού συστήματος.
Σε όλους τους κυβερνητικούς τομείς, στην Υγεία, στην Παιδεία, στα θέματα Εργασίας, στον Τουρισμό, στην Δημόσια Διοίκηση, έχουν συσσωρευτεί φοβερά προβλήματα με την άφρονα ή δόλια πολιτική των τελευταίων 30 ετών, ενώ η διαβίωση του Λαού μας έχει υποβαθμιστεί και επανέρχεται η σκληρή μετανάστευση, κυρίως της νέας Γενιάς.
Παράλληλα, επιβάλλονται όλο και περισσότεροι φόροι και χαράτσια, η ανεργία στο 27%, μαστίζει την κοινωνία μας, χιλιάδες λουκέτα μπαίνουν σε καταστήματα κι επιχειρήσεις, ανθρώπινα δράματα συμβαίνουν καθημερινά.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα φαυλοκρατίας, αποτελεί και το θέμα της λεγόμενης “Λίστας Λαγκάρντ”, γιατί σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, όπου λειτουργούν οι στοιχειώδεις θεσμοί Κράτους Δικαίου, ΟΛΟΙ οι καθ’ οιονδήποτε τρόπο, άμεσο ή έμμεσο, εμπλεκόμενοι, θα είχαν εδώ και πολλούς μήνες, παραπεμφθεί στην Δικαιοσύνη.
Γι’ αυτό, η ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ-Ε.ΔΗ.Κ. αγωνίζεται για την εμπέδωση του αισθήματος δικαίου και την εφαρμογή άρτιας κοινωνικής πολιτικής. Με αλληλεγγύη προς τα ευάλωτα τμήματα του Λαού μας, παρέχει την στήριξή της στο πρόγραμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ. που φέρνει την ελπίδα στον δοκιμαζόμενο πολίτη, με την κατάργηση των σημερινών αντιλαϊκών μέτρων και ανταποκρίνεται στις βασικές επιδιώξεις της ιστορικής παράταξης του ΚΕΝΤΡΟΥ. Η δυναμική του Λαού και η Δημοκρατία θα νικήσουν!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...