Επίσκεψη στην πολεοδομία από τον Τάσο Βάμβουκα

Date:

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας συνοδευόμενος από δημοτικούς συμβούλους, επισκέφτηκε σήμερα  την υπηρεσία της πολεοδομίας του δήμου Χανίων και συζήτησε με τους εργαζόμενους τα ζητήματα που απασχολούν την υπηρεσία.

Η συζήτηση περιστράφηκε κυρίως σε ζητήματα οργάνωσης και ελλείψεων σε προσωπικό και υποδομές,  όπου  καταγράφηκαν  προτάσεις για την βελτίωση της υπηρεσίας,  ενώ εκτεταμένα συζητήθηκε  και το ζήτημα της ενοποίησης της υπηρεσίας με την μεταφορά της σε κτήριο που να καλύπτει τις υπάρχουσες  ανάγκες. Ο κ. Βάμβουκας ανέφερε ότι η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της διαδικασίας ενημέρωσης εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής,  από όλες τις υπηρεσίες του δήμου Χανίων.  Τόνισε

ότι για την νέα δημοτική αρχή οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες του δήμου είναι οι πολύτιμοι συνεργάτες μαζί με τους οποίους θα πραγματοποιήσει τους στόχους της για την πόλη μας.

Μίλησε για την ανάγκη αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών του δήμου,  για την αποδοτικότερη λειτουργία τους προς όφελος των δημοτών.  Ανέφερε ότι για την πολεοδομική υπηρεσία,  την οποία  χαρακτήρισε ως μία από τις σημαντικότερες υπηρεσίες του δήμου, θα προχωρήσει η ενοποίηση της διασπασμένης υπηρεσίας,  θα ληφθεί ειδική μέριμνα για την αποδοτικότερη  αξιοποίηση του εξειδικευμένου προσωπικού, θα διευκολυνθεί η  χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας που παραμένει σε μεγάλο βαθμό ανενεργή και θα ληφθεί  ειδική μέριμνα για την οργάνωση του τεράστιου αρχείου της υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...