Η ΕΛΜΕ για την προετοιμασία του 2ου Αντιφασιστικού Φεστιβάλ των σχολείων

Date:

Η Αντιφασιστική Κίνηση της ΕΛΜΕ Χανίων θα πραγματοποιήσει την πρώτη συνάντηση της νέας χρονιάς, την Παρασκευή 24/1/14 και ώρα 19.00 στα γραφεία της ΕΛΜΕ, στο 1ο Γ/σιο Χανίων.

Βασικό θέμα συζήτησης θα είναι ο προγραμματισμός δράσης για το επόμενο διάστημα και η προετοιμασία του 2ου αντιφασιστικού φεστιβάλ των σχολείων.

Η δράση μας την προηγούμενη σχολική χρονιά, με αποκορύφωμα το 1ο αντιφασιστικό φεστιβάλ των σχολείων καθώς και η “εβδομάδα Αντίστασης και Πολιτισμού “(11/11-18/11/13) με αφορμή τα 40 χρόνια από την Εξέγερση του Πολυτεχνείου, είχαν μεγάλη απήχηση σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα και κυρίως στους μαθητές και τις μαθήτριες μας αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία.

Θεωρούμε λοιπόν υποχρέωση και καθήκον μας, στις δύσκολες κοινωνικές συνθήκες που βιώνουμε, να συνεχίσουμε και να διευρύνουμε τις αντιφασιστικές μας δράσεις. Η συμμετοχή των συναδέλφων διασφαλίζει και προασπίζει την δημιουργία ενός ισχυρού αντιφασιστικού μετώπου στα σχολεία.

Καλούμε λοιπόν όλες και όλους τους συναδέλφους να ενισχύσουν με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους, την συνέχιση της δράσης της Αντιφασιστικής Κίνησης της ΕΛΜΕ Χανίων.

Αντιφασιστική Κίνηση της ΕΛΜΕ Χανίων

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...