Η ΕΛΜΕ Χανίων δίπλα στους αγωνιζόμενους εκπαιδευτικούς ενάντια στο μέτρο της αξιολόγησης

Date:

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων χαιρετίζει τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που συνεχίζουν να αγωνίζονται για να αποτραπεί η ολική αποδόμηση της δημόσιας εκπαίδευσης (προς όφελος της ιδιωτικής) αλλά και για να αποκρουστεί η αντιλαϊκή πολιτική των απολύσεων.

Στα πλαίσια αυτά, χαιρετίζει τους απεργούς εκπαιδευτικούς που με την παρουσία τους χθες το πρωί (Δευτέρα 16 Ιουνίου) έξω από το Γυμνάσιο και Λύκειο Κολυμβαρίου, και παρά τις απειλές της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κατάφεραν να ματαιώσουν την προγραμματισμένη διαδικασία επιμόρφωσης διευθυντών με θέμα την εφαρμογή του μέτρου της αξιολόγησης.

Ο αγώνας των εκπαιδευτικών θα συνεχιστεί! Γνωρίζουμε τι έχουμε μπροστά μας. Δεν έχουμε απλώς ένα παράλογο αντιεκπαιδευτικό σχέδιο. Έχουμε μια κυβέρνηση προσκολλημένη στην εφαρμογή των μνημονίων η οποία αποδομεί όχι μόνον το χώρο της εκπαίδευσης αλλά το σύνολο των δημόσιων αγαθών και του δημόσιου πλούτου της χώρας. Αποδομεί ακόμα και τα θεμέλια του κράτους δικαίου φτάνοντας στο επικίνδυνο σημείο να μη συμμορφώνεται με δικαστικές αποφάσεις που εμποδίζουν το σχέδιό της.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων καλεί τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς του νομού σε ετοιμότητα μπροστά στις δύο επικείμενες διαδικασίες επιμόρφωσης διευθυντών που ενδεχομένως η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προσπαθήσει να οργανώσει τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...