Η Λαϊκή Συσπείρωση στο Εθνικό Στάδιο Χανίων

Date:

Στο Εθνικό Στάδιο Χανίων βρέθηκε κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον Αλέκο Μαρινάκη, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χανίων.
Κατά την περιοδεία τους κουβέντιασαν με εργαζόμενους, γονείς και αθλητές, διαπιστώνοντας την πλήρη εγκατάλειψη που υπάρχει στο χώρο του Σταδίου, σχεδόν ερημοποίηση του.

Ο Αλέκος Μαρινάκης επεσήμανε: «Στόχος είναι η ιδιωτικοποίησή του, για την οποία ήδη έχουν αρχίσει να αναφέρουν «διάφοροι». Να σημειώσουμε ότι το Εθνικό Στάδιο Χανίων είναι το μοναδικό που υπάρχει σε όλο το νομό. Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στους ελάχιστους αθλητικούς χώρους που υπάρχουν στο νομό Χανίων. Είναι απαραίτητα τα έργα αναβάθμισης του Σταδίου, που μπορούν να συνδυαστούν και με υπόγειο γκαράζ, για να εξυπηρετηθούν αθλητές και όχι μόνο.  Η αθλητική και φυσική δραστηριότητα αποτελεί δικαίωμα του λαού και υποχρέωση της κοινωνίας για όλες τις ομάδες του πληθυσμού.

Παλεύουμε για τη δωρεάν χορήγηση από το κράτος όλων των προϋποθέσεων για τη Φυσική Αγωγή και τον Αθλητισμό. Υλικοτεχνική υποδομή, επιστημονική στήριξη, επαρκής χρηματοδότηση που να κατοχυρώνει το δικαίωμα στη Φυσική Αγωγή και τον Αθλητισμό.

Να δυναμώσουμε την πάλη του λαού ώστε το δικαίωμα μας στον αθλητισμό να μη μετατραπεί σε εμπόρευμα που θα πουλιέται και θα αγοράζεται.»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...