Η «Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης» για την Εργατική Πρωτομαγιά

Date:

Η «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΗΤΗΣ» και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χανίων ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΑΣΚΗΣ με την ευκαιρία της εργατικής Πρωτομαγιάς χαιρετίζει τους εργαζόμενους και εργαζόμενες όλου του νησιού με αισιοδοξία και δύναμη. Είμαστε εδώ διεκδικώντας μια άλλη πολιτική για τη χώρα και για την Κρήτη. Λέμε όχι στις φθαρμένες πολιτικές που ευθύνονται για τη σημερινή πρωτοφανή οικονομική και κοινωνική κρίση. Διεκδικούμε για την ιδιαίτερη μας πατρίδα μια διαφορετική πορεία, μια πορεία ανάπτυξης και δικαιοσύνης. Πιστεύομε στις δυνάμεις του κρητικού Λαού, στη ορθή του κρίση, στην πολιτική του εμπειρία και σύνεση.

Οι Εκλογές για το δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης. μεταξύ άλλων δίνουν ευκαιρία να κριθούν πρακτικές και επιλογές που εφαρμόστηκαν από όσους μέχρι σήμερα διοίκησαν την Περιφέρεια. Ιδιαίτερα στον ευαίσθητο και πολύ κρίσιμο τομέα της απασχόλησης δεν είδαμε μέτρα στήριξης του τοπικού δυναμικού, μέτρα ενίσχυσης της πρωτογενούς παραγωγής, ενίσχυσης της έρευνας και της καινοτομίας, μέτρα σύνδεσης της παραγωγικής βάσης του νησιού με το τουριστικό προϊόν. Οι νέες και οι νέοι της Κρήτης, όπως και από άλλα μέρη της Ελλάδας φεύγουν για καλύτερες ευκαιρίες στο εξωτερικό και ο τόπος στερείται πολύτιμου δυναμικού. Όλα αυτά πρέπει να αλλάξουν και θα αλλάξουν μόνο εάν απαλλαγούμε από τη σημερινή Κυβέρνηση των μνημονίων και τους εκφραστές και πιστούς υπηρέτες των πολιτικών τους στην περιφέρεια.

Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να μεταφέρουμε στους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες της Κρήτης, που όπως οι συνάδελφοί τους στην υπόλοιπη χώρα, δοκιμάζονται σκληρά από την πολιτική της εξοντωτικής λιτότητας.

Είναι μήνυμα ελπίδας και πίστης για ένα καλύτερο αύριο, με τις δυνάμεις της εργασίας στο προσκήνιο. Μήνυμα ανάπλασης και δημιουργίας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...