Κάλεσμα στους Χανιώτες εργαζόμενους για συμμετοχή στις εκδηλώσεις της 1ης Μάη

Date:

Κάλεσμα σε όλους τους Χανιώτες να συμμετάσχουν μαζικά στις εκδηλώσεις γι τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιά απεύθυναν κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου εκπρόσωποι εργατικών σωματείων των Χανίων.

Όπως είπαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων «η 1η Μάη μας καλεί όλους να παλέψουμε αποφασιστικά για την ενότητα της τάξης μας, την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος και να δημιουργήσουμε τους απαραίτητους όρους για την ανατροπή της σημερινής κατάστασης.»

Τονίσθηκε επίσης πως η δημιουργία αυτής της κατάστασης είναι αποτέλεσμα του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης. «Εμείς σαν Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καλούμε τους εργαζόμενους να πάρουν την υπόθεση της ζωής τους στα χέρια τους και να στείλουν στον αγύριστο τους ξεπουλημένους συνδικαλιστές που κάνουν σημαία των αγώνων την ανταγωνιστικότητα, την ταξική συνεργασία τον ευρωμονόδρομο και σπέρνουν τη μοιρολατρία και την απογοήτευση.»

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων κάλεσαν επίσης τους εργαζόμενους των Χανίων στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 8 το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Χανίων με απαγγελία ποιημάτων, προβολή βίντεο και χώρο απασχόλησης για τα παιδιά, καθώς και στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πρωτομαγιά  στις 10 το πρωί στην πλατεία των Νέων Καταστημάτων.

Στη συνέντευξη το παρόν έδωσαν ο κ. Φώτης Ριγανάκος μέλος της διοίκησης του ΕΚΧ και πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, από το Σωματείο των Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση η κυρία Κατερίνα Νικολοπούλου, η γραμματέας του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων κυρία Μαρία Πενταράκη, και ο κ. Αλέκος Παναγιώτης μέλος της διοίκησης του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

 zarpa.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...