Καταγγελία για τη δολοφονική επίθεση σε μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ

Date:

Συνάδελφοι- σσες

Καταγγέλλουμε στον Χανιώτικο λαό τη ναζιστική Χρυσή Αυγή που ακόμη μια φορά έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Καταγγέλλουμε τη δολοφονική επίθεση που πραγματοποίησε σε βάρος μελών και στελεχών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά και άλλα συνδικαλιστικά στελέχη σωματείων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης. Είναι αυτοί οι συνδικαλιστές που μπαίνουν μπροστά, στα συνδικάτα για να πολεμήσουν την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται, οι ίδιοι που καλούν τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στα σωματεία και οργανωμένοι να αντιπαλέψουν την επίθεση που δεχόμαστε.

Είναι οι εργάτες- συνδικαλιστές που προσπαθούν να τους εξαφανίσουν, εφοπλιστές και χρυσαυγίτες, σε συνδικαλιστικό επίπεδο με δημιουργία αντισωματείων, έξω στο δρόμο, με ρόπαλα.

Μέσα και από αυτό το περιστατικό αποδεικνύεται περίτρανα ότι σκοπός του φασισμού, ανέκαθεν, ήταν να εξαφανίσει όλους αυτούς που σηκώνουν κεφάλι. Όλους αυτούς που παλεύουν για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, αυτούς στοχεύουν, τους πρωτοπόρους εργάτες και αγωνιστές, γιατί δεν τους ελέγχουν, στόχος μπορεί λοιπόν να γίνει οποιοσδήποτε αντιδρά και παλεύει μέσα από το σωματείο του, μέσα στο χώρο δουλειάς του, μέσα στο σχολείο ή τη σχολή του, μέσα στη γειτονιά του και δε σκύβει το κεφάλι και όσο ο λαός τους το επιτρέπει θα μπαίνουν μέσα στα σπίτια μας για να μας κουμαντάρουν με τη βία.

Οι εργάτες, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι αγρότες, οι μικροί ΕΒΕ, οι φοιτητές δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους! Δεν μπορεί να υπερασπίζονται, να ανήκουν ή να έχουν οποιαδήποτε σχέση  με τη Χρυσή Αυγή, αυτούς τους υπερασπιστές των μεγαλοεργοδοτών και κεφαλαιοκρατών.

Η εργατιά πρέπει να βγάλει τα συμπεράσματά της

 Ο λαός πρέπει να τους απομονώσει! Να τους γυρίσει τη πλάτη!

 Καμία ανοχή στο τραμπούκους απογόνους των ναζιστών ταγματασφαλιτών, των προδοτών του λαού!

  ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ- ΠΟΤΩΝ Ν.ΧΑΝΙΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΧΑΝΙΩΝ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν.ΧΑΝΙΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΧΑΝΙΩΝ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...