ΚΕΕΡΦΑ: Παγκρήτιο Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο το Σάββατο στα Χανιά

Date:

Στις 22 Μάρτη ξεσηκώνεται διεθνώς ένα μεγάλο κύμα αντιφασιστικών και αντιρατσιστικών κινητοποιήσεων σε πολλές πόλεις στην Ευρώπη, Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Λονδίνο, Γλασκώβη, Παρίσι, Μασσαλία, Νάντη, Λυών, Βαρκελώνη, Μπιλμπάο, Βερολίνο, Κοπεγχάγη, Βρυξέλλες, Άμστερνταμ, Βιέννη, Λευκωσία, Βαρσοβία. Απλώνεται στις ΗΠΑ στην Ν.Υόρκη και το Σικάγο, στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, Στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, στη Ν.Ζηλανδία.

Είναι η απάντηση μας στο νέο τραγικό περιστατικό με θύματα επτά μετανάστες στα ανοιχτά της Μυτιλήνης που αναδεικνύει με τον πιο κραυγαλέο τρόπο πως το Φαρμακονήσι και η Λαμπεντούζα δεν ήταν ατυχήματα, αλλά η άμεση και συστηματική συνέπεια της ρατσιστικής πολιτικής της Ευρώπης φρούριο.

Είναι η απάντηση μας στο συνεχιζόμενο έγκλημα στην Ν.Μανωλάδα, όπου ο  Δένδιας στηρίζει τα αφεντικά των φραουλοχώραφων στη καταστολή των εργατών Γής που κινητοποιήθηκαν ένα χρόνο πριν για να πληρωθούν τα μεροκάματα τους και αντιμετωπίστηκαν με τα όπλα των μπράβων της Βαγγελάτος ΑΕ.

Και πάνω από όλα είναι η κραυγή όλων μας να μπει τέλος στην ασυλία των νεοναζί της Χρυσής Αυγής που ακόμη κυκλοφορούν ελεύθεροι παριστάνοντας το «νόμιμο πολιτικό κόμμα». Οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, οι επικεφαλής των ταγμάτων εφόδου που μαχαίρωσαν εκατοντάδες στις γειτονιές πρέπει να πάνε φυλακή τώρα.

Το Σάββατο 22 Μάρτη διαδηλώνουμε στο παγκρήτιο αντιφασιστικό συλλαλητήριο στα Χανιά στην Πλατεία Αγοράς στις 12.30μμ και οργανώνουμε αντιφασιστική συναυλία στις 3μμ.

ΕΞΩ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ-ΦΡΟΥΡΙΟ

ΝΟΜΙΜΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

 

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...