Κλιμάκιο του ΚΚΕ στον ΕΟΠΥΥ

Date:

Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ με αφορμή την πρώτη ημέρα της λειτουργιάς του πραγματοποίησε χθες κλιμάκιο του ΚΚΕ επικεφαλής τον Στέλιο Ορφανό, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης και τον Αλέκο Μαρινάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χανίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στις δηλώσεις του ο κ. Ορφανός είπε μεταξύ άλλων πως «παρακολουθούμε με αγανάκτηση το κλείσιμο του ΕΟΠΥΥ. Το άνοιγμα που γίνεται σήμερα επίσης δείχνει τα μεγάλα κενά και δελιχνει πως δεν θα καλύπτει τις ανάγκες του κόσμου.»

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης σημείωσε επίσης πως η κυβέρνηση και η Ε.Ε που έχουν παίξει τον κύριο ρόλο στη διάλυση της δημόσιας υγείας ενώ επιτέθηκε και στην και η Περιφέρεια Κρήτης για την  οποία είπε πως συμβάλει σε προγράμματα διαφήμισης του τομέα της ιδιωτικής υγείας καθώς πρόσφατα αποφασίστηκε να γίνει μια καμπάνια για να ενημερωθούν οι τουρίστες για την ιδιωτικές μονάδες υγείας στην Κρήτη.

Η Λαϊκή Συσπείρωση λέει ανέφερε ο κ. Ορφανός τέλος πως ο κόσμος πρέπει να βγάλει από το μυαλό του την συνύπαρξη του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα της υγείας «και θα πρέπει να απαγορευθεί κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα στον τομέα της υγείας και της πρόνοιας».

zarpa.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...