Μάρτυρας – “κλειδί” για το τροχαίο με τους δύο νεαρούς η οδηγός ενός κόκκινου αυτοκινήτου

Date:

Πρωτόγνωρο “κύμα” στήριξης στα δύο παιδιά και τις οικογένειές τους από φίλους, γνωστούς αλλά και αγνώστους που δηλώνουν, με κάθε τρόπο, τη στήριξή τους στη μάχη των δύο νεαρών για τη ζωή.

Σταθερή είναι η κατάσταση των δύο νεαρών που τραυματίστηκαν μετά από άγρια καταδίωξη αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου. Οι γιατροί της ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, όπου ο 15χρονος και ο 19χρονος νοσηλεύονται, εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την εξέλιξη της υγείας τους. Οι νεαροί, ωστόσο, παραμένουν σε καταστολή, ενώ τις επόμενες ώρες πρόκειται να γίνει η πρώτη απόπειρα να τους ξυπνήσουν.

Εν τω μεταξύ, πρωτόγνωρο είναι το κύμα συμπαράστασης προς τους δύο νεαρούς από δεκάδες νεαρούς που καθημερινά παραμένουν για ώρες έξω από την Εντατική του ΠΑΓΝΗ, στηρίζοντας την προσπάθεια των δύο παιδιών, ενώ υποσχονται όταν η περιπέτεια τελειώσει, να οργανώσουν μια μεγάλη γιορτή για την επιστροφή τους. Ομοίως συγκινητική είναι και η συμπαράσταση προς τις οικογένειες των δύο παιδιών. Άνθρωποι άγνωστοι συμπάσχουν, χαρίζουν στους γονείς εικονισματάκια και αγίασμα.

Την ίδια στιγμή σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, σε σχέση με τις συνθήκες υπό τις οποίες το δίκυκλο έπεσε από ύψος περίπου 6 μέτρων. Οι αρχές αναζητούν τον οδηγό ενός κόκκινου αυτοκινήτου, μάρκας Citroen, που σε κάμερες ασφαλείας εμφανίζεται να ακολουθεί κατά πόδας τη μηχανή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πιθανολογείται ότι πρόκειται για γυναίκα οδηγό, καθώς μία γυναίκα με ένα κόκκινο αυτοκίνητο πήγε στο ΠΑΓΝΗ λίγο μετά τη διακομιδή των δύο νεαρών και ρωτούσε εναγωνίως για την κατάσταση της υγείας τους.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...