Να επιστραφεί άμεσα το κατάπτυστο χαράτσι των 25€

Date:

Κύριε Διευθυντά,

Ανάμεσα σ’ αυτούς που υποχρεώθηκαν να πληρώσουν – όσο ίσχυε – το χαράτσι των 25 ευρώ για την εισαγωγή τους σε νοσοκομείο ήταν και αρκετοί συμπολίτες μας.

Στους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι ζήτησαν τα χρήματά τους, πίσω και παρότι προσκόμισαν στις αρμόδιες υπηρεσίες του νοσοκομείου απόδειξη πληρωμής χαρατσιού, εξιτήριο και αίτηση, ενώ στην αρχή τους υποσχέθηκαν πως άμεσα θα έπαιρναν τα χρήματά τους πίσω, τώρα δυστυχώς βρίσκονται ακόμα στο περίμενε!!

   Κι επειδή εμείς δεν μασάμε τα λόγια μας, να πούμε στην αναρμόαρμόδια ηγεσία του υπουργείου της δήθεν υγείας, πως καλά θα κάνει να τσακιστεί – παραμερίζοντας την όποια γραφειοκρατία – να επιστρέψει τα χρήματα στους κατατρεγμένους ασθενείς πολλοί εκ των οποίων δανείστηκαν για  να καταβάλλουν το συγκεκριμένο χαράτσι!

   Κι όλο αυτό το χάλι, απλά και μόνο γιατί η συγκυβέρνηση της συμφοράς και οι ξένοι πάτρωνες αποφάσισαν πως κλέφτες, λωποδύτες, λαμόγια, ημέτεροι, λήσταρχοι,  πουλημένες πένες, κάθε λογής μεγαλοσχήμονες και λοιπά τρωκτικά, πρέπει να μείνουν εσαεί στο απυρόβλητο, με τον λαό να εξαθλιώνεται ολοένα και περισσότερο, μέχρι την μεθοδευμένη οριστική εξόντωσή του. Τα σχέδια τους δεν θα περάσουν!

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Αλευράκη Στέλλα

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...