Ομοσπονδία Γυναικών ΕΛλαδας – Σύλλογος Γυναικών ν. Χανίων: Η 1η ΜΑΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ !

Date:

Έλα και εσύ στην απεργιακή συγκέντρωση που οργανώνει το ΠΑΜΕ την Τετάρτη 1 Μάη, στην Πλ. Ν Καταστημάτων, στις 10 το πρωίΕργαζόμενη, άνεργη, αγρότισσα, μικροεπαγγελματία, νέα, συνταξιούχε

Φορτωμένη από το βάρος των υποχρεώσεων και της κούρασης, δουλειά μέσα κι έξω απ’ το σπίτι, οικογένεια, παιδιά, φροντίδες, ευθύνες. Σκοτισμένη από τα τόσα άλυτα προβλήματά σου, ανεργία, απληρωσιά, ακρίβεια, χαράτσια, χρέη, εφορία, ίσως περιμένεις την «Αργία» της Πρωτομαγιάς για «να πιάσεις το Μάη», αποδιώχνοντας έτσι πρόσκαιρα τις έγνοιες σου και ξεφεύγοντας έστω για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινής ζωής που «κάποιοι» σου την έχουν κάνει κόλαση… Αυτοί οι «κάποιοι» φροντίζουν να μη μάθεις ποτέ τι πραγματικά σημαίνει η Πρωτομαγιά!

Η Πρωτομαγιά είναι μέρα τιμής για τους αγώνες των εργαζόμενων του λαού μας και των λαών όλου του κόσμου, των πρωτοπόρων αντρών και γυναικών που με θυσίες και αίμα χάραξαν τους δρόμους των εργατικών κατακτήσεων. Είναι εφαλτήριο για την οργάνωση της πάλης ενάντια στην πολιτική που σήμερα σαρώνει κάθε δικαίωμα, φάρος που φωτίζει τους αγώνες που διεκδικούν την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των εργαζομένων και των οικογενειών τους.

Για μας υπάρχει μόνο η λύση του καθημερινού, οργανωμένου και συλλογικού αγώνα ενάντια στο σύστημα που μας καταδυναστεύει. Αγώνας για σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους, για συλλογική σύμβαση εργασίας, για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν παιδεία και υγεία για όλους τους Έλληνες και μετανάστες εργαζόμενους.

Έλα να παλέψουμε ενάντια σε αυτούς που κερδίζουν από τον ιδρώτα μας και νέμονται τον πλούτο που εμείς παράγουμε χωρίς να τους ανήκει.

Η Πρωτομαγιά είναι μέρα Απεργίας!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...