Ο λαγός τους “κάθισε” στο στομάχι…

Date:

Δύο ακόμα επιτυχίες πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομοσπονδιακή θηροφυλακή στα Χανιά, τα μέλη της οποίας συνέλαβαν δύο λαθροθήρες.

Συγκεκριμένα, στις 5 τα ξημερώματα, δύο μέλη της θηροφυλακής εντόπισαν ένα  52 χρονο να κυνηγάει παράνομα με προβολέα στην περιοχή Νερόλακος στον Σταυρό Ακρωτηρίου στα Χανιά.

Μετά από μία ώρα παρακολούθηση τον πλησίασαν και τον συνέλαβαν χωρίς να προβάλει αντίσταση και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα. Επίσης κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο του, η καραμπίνα, ο προβολέας και η μπαταρία.

Την ίδια ώρα όμως μία άλλη ομάδα της ομοσπονδιακής θηροφυλακής εντόπισε στον Πύργο Καστελίου, επίσης στα Χανιά  έναν κυνηγό ο οποίος είχε σκοτώσει έναν λαγό, ενώ αυτή την περίοδο δεν επιτρέπεται το κυνήγι του. Και αυτός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ κατασχέθηκε το θήραμα και το όπλο του.

Τα μέλη της ομοσπονδιακής θηροφυλακής «χτενίζουν» κυριολεκτικά τον νομό, μέρα και νύχτα για τον εντοπισμό ατόμων που κυνηγούν παράνομα. Στόχος να περιοριστεί το φαινόμενο της λαθροθηρίας το οποίο σε πολλές περιοχές έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Πηγή: neatv.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...