Παραίτηση της κυβέρνησης ζητούν οι ταξιτζήδες

Date:

Την παραίτηση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης ζήτησε το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί προαναγγέλοντας κινητοποιήσεις καθώς «όπως όλες οι κυβερνήσεις από το φθινόπωρο του 2009 και μετά εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό με τις υποσχέσεις τους και φάνηκαν ανάξιοι του ιστορικού ρόλου που είχαν».
Οι λόγοι για τους οποίους το ΣΑΤΑ προβαίνει σε κινητοποιήσεις είναι «η ασφυκτική φορολόγηση (26% από το πρώτο ευρώ συν την προκαταβολή 55% για την επόμενη χρήση), η μάστιγα των οφειλών προς τον ΟΑΕΕ και η έλλειψη ακόμη και πρωτοβάθμιας περίθαλψης για τους ασφαλισμένους» και «η ασυδοσία των τουριστικών παραγόντων που υπό την ανοχή της κυβέρνησης και του υπουργείου Τουρισμού υποκλέπτουν όλο το ποιοτικό έργο των ταξί είναι μερικά από τα ζητήματα που ξεχείλισαν το ποτήρι της υπομονής».
«Η Ελλάδα είναι πολύ κοντά στην ολοκληρωτική υποτέλεια. Το 95% της ελληνικής κοινωνίας υποφέρει και λιμοκτονεί. Εσείς όμως λέτε ότι το σώσατε. Από τι άραγε; Σώσατε μόνο το 5%. Γι αυτούς δουλεύετε, αυτούς υπηρετείτε. Εμείς οι απλοί πολίτες, οι άνθρωποι χωρίς αξιώματα και τίτλους, εμείς που πέντε χρόνια τώρα δίνουμε το αίμα μας και τη ζωή μας για να βγουν τα νούμερα των δανειστών και των εκπροσώπων τους, εμείς πρώτοι θα σηκώσουμε το λάβαρο της επανάστασης» αναφέρει το ΣΑΤΑ σε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της επιθετικής προς την κυβέρνηση ανακοίνωσή του.

tvxs.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...