Παραιτήθηκε ο Λευτέρης Κοπάσης από μέλος της Νέας Δημοκρατίας

Date:

Με κείμενό του, ο νυν πρόεδρος του ΤΕΕ Τμ. Δυτικής Κρήτης Λευτέτης Κοπάσης ανακοίνωση την παράδοση της κομματικής του ταυτότητας εξαιτίας της προσήλωσής του στη θέση του προέδρου του ΤΕΕτΔΚ.

Γράφει στο κείμενο που δημοσιοποίησε:

“Υπεύθυνη δήλωση

Ίσως καθυστερημένα αλλά σίγουρα έγκαιρα παραδίδω την κομματική μου ταυτότητα της ΝΔ, παραμονή της εκλογής προέδρου στην ΝΟΔΕ Χανίων.

Δεν χρειάζεται να υπεραμυνθώ της εμπιστοσύνης μου στο σημερινό πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη αφού πρώτος το δημοσιοποίησα ως επιλογή μου.

Η θέση του προέδρου του ΤΕΕτΔΚ επιβάλει προσήλωση στα συμφέροντα των συναδέλφων, συστηματική και ακατάπαυστη προσπάθεια για την τοπική ανάπτυξη, αξιοποίηση και εξέλιξη της επιστήμης του Μηχανικού.

Συνεχίζω να κατέχω μια πολιτική θέση ως Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΚ ΑΕ όχι από επιλογή όσο από καθήκον στην προσπάθεια διαφύλαξης των θέσεων εργασίας, αλλά και γιατί ο σπουδαίος αυτός αναπτυξιακός Οργανισμός, ο μεγαλύτερος στην Κρήτη με έδρα τα Χανιά, συνδέεται με τους προαναφερόμενους στόχους, μας υποχρεώνει και ως κοινωνία να τον υπερασπιστούμε, να μην επιτρέψουμε την αμφισβήτηση και την υποβάθμιση, να κερδίσουμε το στοίχημα της τοπικής ανάπτυξης στο οποίο πολλά έχει να συνεισφέρει.

Απευθυνόμενος στο πιο στοχευμένο ακροατήριο μπορώ να πω ότι δεν κρύβομαι πίσω από το ‘’υψηλό καθήκον’’ όσο ότι απογοητεύομαι από την διαπίστωση της παθολογίας της χέουσας πληγής, από την οίηση του πάντα πρόθυμου για τον ειδικό ρόλο που δεν αφήνει τις δυνάμεις που υπάρχουν να απελευθερωθούν, που η έλλειψη ενσυναίσθησης εμποδίζει την στροφή στην αλήθεια.

Λευτέρης Κοπάσης
Πρόεδρος ΤΕΕτΔΚ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...