Περιοδεία «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Αποκορώνου

Date:

Περιοδεία στο Δήμο Αποκορώνου πραγματοποίησε κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής τον Αλέκο Μαρινάκη, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χανίων και τον Σταύρο Ζώη, υποψήφιο δήμαρχο Αποκορώνου.
Κατά την περιοδεία έγινε ιδιαίτερη αναφορά στα προβλήματα των μικρών αγροτών,  που είναι αποτέλεσμα της εφαρμοζόμενης πολιτικής της ΕΕ στον αγροτικό τομέα οδηγώντας τη συντριπτική πλειοψηφία των μικρών αγροτών που βρίσκονται στα όρια της επιβίωσής τους, αλλά και στο ζήτημα της ανεργίας, ειδικά στον κατασκευαστικό κλάδο, που έχει χτυπήσει «κόκκινο», σε συνδυασμό με τη γενικότερη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της αντιλαϊκής και αντεργατικής πολιτικής κυβέρνησης-κεφαλαίου.

Όπως επεσήμαναν ο Αλέκος Μαρινάκης και ο Σταύρος Ζώης: «Στο πλαίσιο του σημερινού καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης, έργα αναγκαία για το λαό, δεν επιλέγονται ως προτεραιότητες από τον κρατικό προϋπολογισμό και τις χρηματοδοτήσεις του ΕΣΠΑ. Η γη αντιμετωπίζεται ως εμπόρευμα υπέρ των κατασκευαστικών και άλλων επιχειρηματικών ομίλων και όχι ως κοινωνικό αγαθό. Την ώρα που η ανεργία στον κλάδο των κατασκευών χτυπάει κόκκινο και απαιτούνται έργα αναγκαία για να καλυφθούν οι κοινωνικές ανάγκες, όπως έργα υποδομής, έργα ύδρευσης και άρδευσης στην περιοχή του βορειοανατολικού Αποκόρωνα, και βιολογικός καθαρισμός στην περιοχή της Αλμυρίδας, οι προτεραιότητες όλων των κυβερνήσεων και των τοπικών εκφραστών τους ήταν και είναι η προώθηση άλλων έργων που εξυπηρετούν την κερδοφορία του κεφαλαίου στα πλαίσια του νέου αναπτυξιακού μοντέλου της χώρας, όπως τουριστικά μεγαθήρια κα.»

Τονίστηκε η ανάγκη να υπερψηφιστούν μαζικά τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές, σε Περιφέρεια και Δήμο,  έτσι ώστε από καλύτερες θέσεις οι εργαζόμενοι να μπορούν να αντιπαλέψουν την αντιλαϊκή επίθεση που θα συνεχιστεί.

Συνεχίζονται οι επισκέψεις

Πρόγραμμα των επικεφαλής των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Αλέκου Μαρινάκη υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Χανίων,  του Νίκου Παπαντωνάκη, υποψήφιου δημάρχου Χανίων, του Μανώλη Νταγκουνάκη, υποψήφιου δημάρχου Πλατανιά, του Σταύρου Ζώη, υποψήφιου δημάρχου Αποκορώνου και του Γιώργου Νταγκουνάκη, υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 7 Μαΐου

  • Στις 10πμ στη ΔΟΥ Χανίων, ο Νίκος Παπαντωνάκης.
  • Στις 6μμ στις περιοχές των Μουρνιών και Νεροκούρου, ο Αλέκος Μαρινάκης.
  • Στις 6μμ στο Δήμο Αποκορώνου, στις περιοχές Καλύβες, Αρμένους, Νιο Χωριό και Στύλος, ο Γιώργος Νταγκουνάκης και ο Σταύρος Ζώης.
  • Στις 6μμ στο Δήμο Πλατανιά, στις περιοχές Ραβδούχα, Νοχιά, Βασιλόπουλο, Δελιανά και Πανέθημος,  ο Μανώλης Νταγκουνάκης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...