Πρωτοβουλία για το Αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης”: “Δυστυχώς ακόμα και τώρα λίγο πριν το τέλος της κατοχικής παραχώρησης ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων ενδιαφέρεται για την τήρηση των συμφωνιών” – Τη Δευτέρα η εκδήλωση με Σακοράφα, Μαριά, Χουντή

Date:

Αρνητικά σχολίασε η Ανοικτή Πρωτοβουλία Πολιτών ενάντια στην εκχώρηση του Αεροδρομίου “Δασκαλογιάννης” την ανακοίνωση της Ν.Ε. Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την οποία “όπως η χώρα οφείλει να τηρεί τις διεθνείς υποχρεώσεις και συμφωνίες, ομοίως και κάθε εταιρεία οφείλει να κάνει το ίδιο” σημειώνοντας ότι, ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων ενδιαφέρεται για την τήρηση των συμφωνιών, ακόμα και αν είναι κατάφωρα επιζήμιες για τη χώρα. Υπενθυμίζει μάλιστα στους πολίτες την εκδήλωση της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου στις 19.30 στο ΚΑΜ με τους ευρωβουλευτές Σ. Σακοράφα, Ν. Μαριά και Ν. Χουντή που θα μιλήσουν για το θέμα του ξεπουλήματος των 14 αεροδρομίων στη γερμανική κρατική εταιρεία Fraport.

Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

 

Δυστυχώς ακόμα και τώρα λίγο πριν το τέλος της κατοχικής παραχώρησης του αεροδρομίου ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων ενδιαφέρεται για την τήρηση των συμφωνιών και ας είναι κατάφωρα επιζήμιες για την χώρα μας και ειδικά για την Δυτική  Κρήτη.

Καλούνται όλοι οι πολίτες στο Κ.Α.Μ. (Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, στο παλιό λιμάνι Χανίων) την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στις 19:30, να ενημερωθούν για τις δράσεις και τις επόμενες κινήσεις ενάντια στο ξεπούλημα ενός βασικότατου τομέα της οικονομικής ζωής του τόπου μας.

Ομιλητές θα είναι οι Ευρωβουλευτές Σοφία Σακοράφα, Νότης Μαριάς και Νίκος Χουντής.

Ζητούμενο η παραμονή του αεροδρομίου  Δυτικής Κρήτης “Ιωάννης Δασκαλογιάννης”   και των υπολοίπων 13 περιφερειακών αεροδρομίων στα χέρια του Ελληνικού λαού με την παράλληλη αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό τους διαμέσου ενός Ενιαίου Φορέα Διαχείρισης Αερολιμένων όπου τα κέρδη τους θα επανεπενδύονται για την καλύτερη προσβασιμότητα των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...