Πρόσκληση σε Μαντιναδολόγους & Φωτογράφους από το Φεστιβαλάκι

Date:

Συνεπές για άλλη μια χρόνια στο ραντεβού του με τις τέχνες και τονπολιτισμό της Κρήτης, το σύγχρονο κρητικό φεστιβάλ τεχνών & πολιτισμού «Φεστιβαλάκι» προσκαλεί το κοινό να διαμορφώσει το περιεχόμενο του φεστιβάλ μέσα από δύο δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.  

Έτσι οι λάτρεις της φωτογραφικής τέχνης καλούνται να καταθέσουν την φωτογραφική τους άποψη στην καταξιωμένη πια έκθεση φωτογραφίαςτου φεστιβάλ, που για φέτος στρέφει τον φακό των φωτογράφων στην Ορεινή Κρήτη με διττό σκοπό: αφενός γιατί στα κρητικά βουνά έβρισκε ανέκαθεν καταφύγιο η αυθεντική, ανόθευτη ψυχή της Κρήτης και αφετέρου, για να συνδράμει – βάζοντας το λιθαράκι του – στην ανάπτυξη του χειμερινού τουρισμού μέσα από μια καλλιτεχνικής φύσεως περιήγηση στα ορεινά της Κρήτης. Οι επιλαχούσες φωτογραφίες θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο των διοργανώσεων του φεστιβάλ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Αυγούστου στο ενετικό λιμάνι των Χανίων και την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Η δεύτερη δράση είναι ένα κάλεσμα σε μαντιναδολόγους για να στείλουν τις δικές τους μαντινάδες που θα παρουσιαστούν στο Φεστιβαλάκι! Παράλληλα,με αφορμή το γεγονός ότι οι δύο εκδηλώσεις βρίσκονται σε συγχρονισμό με τις πανσελήνους του Αυγούστου και του Σεπτέμβρη αντίστοιχα, οι λάτρεις της μαντιδολογίας καλούνται να πλέξουν μαντινάδες … του φεγγαριού.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής στις παραπάνω δράσεις θα βρείτε στην σελίδα facebook του festival (www.fb.com/festivalaki.gr) και προσεχώς στο www.festivalaki.gr

Προθεσμίες: έως 20/7 η αποστολή των φωτογραφιών, έως 1/8 η αποστολή των μαντινάδων!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...