Συνάντηση Περιφερειάρχη με Δημάρχους Χανίων και Πλατανιά για θέματα υποδομών και ανάπτυξης

Date:

Την βελτίωση του οδικού δικτύου στο παραλιακό μέτωπο των δήμων Πλατανιά-Χανίων και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως η διαχείριση των λυμάτων αλλά και η αντιπλημμυρική θωράκιση, συζητήθηκαν σήμερα σε συνάντηση του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη με τους Δημάρχους Χανίων και Πλατανιά Τάσου Βάμβακα και Γιάννη Μαλανδράκη αντίστοιχα.

Ειδικότερα οι Δήμαρχοι αναφέρθηκαν, στην βελτίωση της παλιάς εθνικής οδού-αποκατάσταση φθορών, οδικό δίκτυο που παρουσιάζει υψηλό φόρτο ιδιαίτερα την τουριστική περίοδο, ο δε κ. Βάμβουκας αναφέρθηκε στην ανάγκη βελτίωσης του οδικού δικτύου Χανίων-Σούδας, Αεροδρόμιο.

Οι κύριοι Βάμβουκας και Μαλανδράκης επεσήμαναν την αναγκαιότητα της αναβάθμισης-απόσμισης λειτουργίας εγκαταστάσεων εργοστασίου του βιολογικού καθαρισμού (ΔΕΥΑΒΑ) καθώς και στην επέκταση χωρητικότητας του. Οι Δήμαρχοι και ο Περιφερειάρχης επίσης συζήτησαν τη πορεία που πρέπει να ακολουθηθεί στην αντιπλημμυρική θωράκιση των δήμων τους μετά και το σύμφωνο συνεργασίας που έχει υπογραφεί πρόσφατα ανάμεσα στη Περιφέρεια-ΠΕ Χανίων και τους δυο Δήμους.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...