Συναντήσεις Βάμβουκα με εκπροσώπους τουρισμού και βοηθό περιφερειακού αστυνομικού διευθυντή

Date:

Με εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου συναντήθηκαν  ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας και υποψήφιοι του συνδυασμού «Δήμος Ενεργών Πολιτών».
Η συνάντηση με μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου ενοικιαζομένων δωματίων «Ο Κύδων» έγινε στα γραφεία του στην Αγία Μαρίνα, παρουσία του πρόεδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων Μανώλη Γιαννούλη. Ο κ. Βάμβουκας αναφέρθηκε στο στρατηγικό ρόλο του κλάδου στην τοπική οικονομία, στην ανάγκη συνεργασίας της δημοτικής αρχής με τους φορείς του τουρισμού και έθεσε ως προτεραιότητα την αλλαγή του χαρακτήρα της παλιάς εθνικής οδού σε δευτερεύοντα άξονα τουριστικής περιοχής με βασικό στοιχείο τη διάνοιξη πεζοδρομίων. Νωρίτερα, στο Αστυνομικό Μέγαρο ο κ. Βάμβουκας και υποψήφιοι  του συνδυασμού συναντήθηκαν με τον βοηθό περιφερειακού αστυνομικού διευθυντή Κρήτης ταξίαρχο Ανδρέα Δασκαλάκη.

 ΕΚΔΗΛΩΣΗ: «Περπατάμε μαζί από τον Κλαδισό στους Αγίους Αποστόλους», Σάββατο 10 Μαΐου, 6 μ.μ.

Εξάλλου, η δημοτική παράταξη «Δήμος Ενεργών Πολιτών» και ο υποψήφιος δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας καλούν τις Χανιώτισσες και τους Χανιώτες σε μια διαφορετική εκδήλωση το Σάββατο 10 Μαΐου: «Ελάτε να περπατήσουμε μαζί από τον Κλαδισό στους Αγίους Αποστόλους. Ξεκινάμε στις 6 μ.μ. από το τέρμα της οδού Σελίνου στη Νέα Χώρα, συγκεντρωνόμαστε στις 7 μ.μ. στους Αγίους Αποστόλους. Αναδεικνύουμε τις προτεραιότητές μας. Παρουσιάζουμε το σχεδιασμό μας για τη δημιουργία ποδηλατόδρομου και πεζόδρομου στο παραλιακό μέτωπο. Για τους Αγίους Αποστόλους, που τους θέλουμε σημείο αναφοράς για το δήμο μας, ένα πάρκο με μητροπολιτικό χαρακτήρα με σεβασμό στο περιβάλλον».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...