Τέσσερις πολιτικοί αρχηγοί στην Κρήτη

Date:

Αντώνης Σαμαράς, Αλέξης Τσίπρας, Πάνος Καμμένος και Σταύρος Θεοδωράκης, στην Κρήτη, λίγο πριν τις κάλπες της Κυριακής
Η καρδιά του προεκλογικού αγώνα μπορεί να χτυπάει στην Αθήνα, αλλά η αυλαία θα πέσει, ουσιαστικά, στην Κρήτη, καθώς Αντώνης Σαμαράς, Αλέξης Τσίπρας, Πάνος Καμμένος και Σταύρος Θεοδωράκης έρχονται στην Κρήτη, τις δύο τελευταίες μέρες της μάχης των ευρωεκλογών.
Στα Χανιά σήμερα ο Σαμαράς
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείταιη neatv, ο πρωθυπουργός ακυρώνει, την επίσκεψή του στο Ηράκλειο και το πρόγραμμά του αλλάζει την τελευταία στιγμή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς θα βρεθεί σήμερα στα Χανιά, προκειμένου να παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις για τη Μάχη της Κρήτης.
Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού δεν είχε διαρρεύσει από το Μαξίμου, ωστόσο, αρχικά είχε αποφασιστεί να κατέβει στο Ηράκλειο αύριο Πέμπτη, σε μία προσπάθεια συσπείρωσης των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και στήριξης της υποψηφιότητας του Σεραφείμ Τσόκα στην Περιφέρεια.
Πάντως, σύμφωνα με τον ειδικό συνεργάτη της Π.Ε. Χανίων κ. Σήφη Μαρκάκη, η κυβέρνηση θα εκπροσωπούνταν από τον ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλο στην κεντρική επετειακή εκδήλωση που θα γίνει σήμερα το απόγευμα στο αεροδρόμιο του Μάλεμε.
Θεοδωράκης και Καμμένος στο Ηράκλειο
Ο Σταύρος Θεοδωράκης” θα έρθει στο νησί, ένα 24ωρο πριν την τελική εκδήλωση του κόμματος στο Παναθηναϊκό Στάδιο, σε μια περιοχή όπου έχει ρεύμα … και ψηφοφόρους. . Ο αρχηγός του κόμματος “Το Ποτάμι” θα μιλήσει μπροστά στο κοινό του Ηρακλείου σε μία εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για τις 9 το βράδυ απέναντι από το Λιμεναρχείο.
Στο νησί θα βρεθούν αυτές τις μέρες και δύο υποψήφιοι ευρωβουλευτές της παράταξης προκειμένου να ακούσουν τους πολίτες αλλά και να προωθήσουν τις ιδέες του «Ποταμιού». Πρόκειται για τους Νίκο Ορφανό και Αναστασία Τοπαλίδου, που ξεκινούν το ταξίδι τους σήμερα Τετάρτη από τα Χανιά.
Συγκεκριμένα το ραντεβού τους με τους εθελοντές και τον κόσμο δίνεται στην πλατεία Δικαστηρίων, στο καφέ «Φειδίας», στις 7:30 το απόγευμα. Εκεί θα συνομιλήσουν με κατοίκους της περιοχής, θα γνωρίσουν φίλους και εθελοντές και θα απαντήσουν σε ερωτήματα δημοσιογράφων.
Αύριο Πέμπτη 22 Μαΐου θα παραστούν, μαζί με άλλους υποψήφιους, στην ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη στο Ηράκλειο, απέναντι από το Λιμεναρχείο, στις 9 το βράδυ.Η περιοδεία τους θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 23 Μαΐου στον πολυχώρο «Περίπου», στον Άγιο Νικόλαο, στις 9 το βράδυ.
Στην άλλη άκρη της Κρήτης, την ίδια μέρα, θα πραγματοποιεί συγκέντρωση ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.
Στην πλατεία Ελευθερίας ο Αλέξης Τσίπρας
Αποκορύφωμα των προεκλογικών εκδηλώσεων θα είναι η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα την Παρασκευή 23 Μαΐου, στις 20.00, στην πλατεία Ελευθερίας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλατεία που κάποτε γέμιζε ο Ανδρέας Παπανδρέου, στοχεύει να στείλει ισχυρό πλειοψηφικό μήνυμα νίκης λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...