Το ΠΑΜΕ, καταδικάζει την επίθεση εναντίον της προέδρου του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων

Date:

            Η Γραμματεία Χανίων του ΠΑΜΕ, καταδικάζει την επίθεση, που η εργοδοσία και οι υπηρέτες της, εξαπέλυσαν εναντίον της προέδρου του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίωνκαι του συνόλου του Δ.Σ.

            Μια επίθεση που σκοπό έχει να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους του κλάδου, να ποινικοποίηση τους καθημερινούς αγώνες, μιας και το σωματείο υπερασπίζει, σε ταξική βάση, τα συμφέροντά των εργαζομένων, κόντρα στις απολύσεις, στην καταπάτηση της Κυριακάτικης αργίας, στον αγώνα για την Σ.Σ.Ε., ενάντια στα χαράτσια.

Το νέο κρούσμα καταστολής έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά διώξεις της τάξης μας,  όπως η επιστράτευση στους ναυτεργάτες, στο μετρό, οι συλλήψεις των 35 συνδικαλιστών κ.α.

Ητρικομματική κυβέρνηση (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ)  – Ε.Ε – εργοδότες, πρέπει  να  περάσουν την πολιτική τους με όλους τους τρόπους, με στόχο να  έχουν φτηνούς και αναλώσιμους εργάτες, χωρίς κανένα εργασιακόδικαίωμα, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσουν να ανακάμψουν από την κρίση τους.

Στις σημερινές συνθήκες, που η άρχουσα τάξη μας θέλει σκλάβους της, πρέπει να σηκώσουμε το ανάστημα μας, να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας, να διεκδικήσουμε τον πλούτο που παράγουμε και μας τον κλέβουν.

Να επιβάλουμε την δικιά μας εξουσία, την εξουσία των εργαζομένων απέναντι στους κλέφτες τα παράσιτα και σε αυτούς που τους στηρίζουν.

            Δηλώνουμε την συμπαράσταση μας στην συνάδελφο και ότι η καταδίκη της ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης δεν αφορά μόνο το σωματείο  των ιδιωτικών υπαλλήλων, είναι υπόθεση του συνόλου της εργατικής τάξης, γι’ αυτό καλούμε να πάρουν θέση καταδίκης όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία και οι μαζικοί φορείς της πόλης μας.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους.Κανένας μόνος του.

Κανένας ανυπεράσπιστος.

Το  δίκιο των εργατών και της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού, να κριθεί στους τόπους δουλειάς και στους δρόμους.  Να δυναμώσει η οργάνωση στους κλάδους, να σημάνει αντεπίθεση. Να δώσουμε άμεση, μαζική, εργατική απάντηση.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Την ΠΕΜΠΤΗ 21 ΜΑΡΤΗ στις 7:00μ,μ

Στην πλατεία Ν. Καταστημάτων

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...