Το Σάββατο στις 17.00 το απόγευμα στον Δημοτικό Κήπο Χανίων ο Σταύρος Θεοδωράκης

Date:

Όπως είχε γίνει γνωστό από τις προηγούμενες ημέρες, ο Σταύρος Θεοδωράκης θα βρεθεί στην Κρήτη για το διήμερο 15 και 16 Μαρτίου. Το Σάββατο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Χανιά, θα παραχωρήσει ομιλία στις 5 το απόγεμα στο Δημοτικό Κήπο, ενώ αμέσως μετά θα έχει συνάντηση με δημοσιογράφους στην καφετέρια που βρίσκεται στον ίδιο χώρο.

Την Κυριακή ο Σταύρος Θεοδωράκης θα επισκεφτεί την έκθεση “ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2014” στους Μαλάδες Ηρακλείου στις 2 το μεσημέρι, όπου θα έχει την ευκαιρία να δει παραγωγούς και να ακούσει από κοντά τις προτάσεις και τα προβλήματα των οινοποιών. Αμέσως μετά στον χώρο της έκθεσης θα έχει συνάντηση με δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόθεση του Σταύρου Θεοδωράκη είναι να επισκεφτεί και το Ρέθυμνο και το Λασίθι, με το πρόγραμμά του να βρίσκεται υπό διαμόρφωση.

Ο επικεφαλής του κόμματος “Το Ποτάμι” κατά την περιοδεία του στην Κρήτη αναμένεται να αναπτύξει τις θέσεις και τις προτάσεις του κόμματος. Τον Σταύρο Θεοδωράκη θα συνοδεύουν και δύο δημοσιογράφοι από αθηναϊκά μέσα, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν από κοντά τις επαφές που θα έχει στο νησί.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...