Τρεις ειδικοί εμπειρογνώμονες για τις συνθήκες του τροχαίου στην παραλιακή

Date:

Με εντολή του Γενικού Αστυνομικού Επιθεωρητή Κρήτης και προκειμένου να μην υπάρχουν υπόνοιες ότι η υπόθεση πάει για «κουκούλωμα» – Συγκρατημένη αισιοδοξία στο Νοσοκομείο. | Αποφασισμένη να μην αφήσει καμία «σκιά» να πλανάται  σχετικά με την υπόθεση της αιματηρής κατάληξης της καταδίωξης των δύο νεαρών από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ στο Ηράκλειο, εμφανίζεται η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, που δεν κρύβει τον προβληματισμό της για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες στην Κρήτη.

Το θετικό στην όλη κατάσταση είναι ότι τα νέα από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για την πορεία της υγείας των δύο τραυματιών δίνουν μία αχτίδα αισιοδοξίας, παρά το γεγονός ότι οι γιατροί εξακολουθούν να είναι προσεκτικοί στις εκτιμήσεις τους.

Στο μεταξύ και ενώ έχει ξεκινήσει η δικαστική διερεύνηση του, με εντολή του Γενικού Αστυνομικού Επιθεωρητή Κρήτης Μανόλη Παραβολιδάκη και προκειμένου να μην υπάρχουν υπόνοιες ότι η υπόθεση πάει για «κουκούλωμα» , αναλαμβάνουν δράση οι τρεις ειδικοί εμπειρογνώμονες  που είχαν κληθεί να ερευνήσουν και το τραγικό δυστύχημα με θύματα το Δημήτρη Βουρβαχάκη και τον Βαγγέλη Κελαράκη

Η απόφαση του κ. Παραβολιδάκη έχει στόχο- όπως τονίζεται – να προκύψει , με την συνδρομή των ειδικών επιστημόνων , μία σαφής εικόνα για το πώς τα δύο παιδιά βρέθηκαν αιμόφυρτα στο σημείο κάτω από την παραλιακή λεωφόρο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...