Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης “το πρώτο που βρήκε να πιαστεί ήταν από τα παντελόνια του Πολάκη και κρύφτηκε από πίσω”

Date:

Την απόλυτη στήριξή του στον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας εξέφρασε και στην ομιλία του από το Χουδέτσι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Σχολίασε πως ο πρόεδρος της ΝΔ “το πρώτο που βρήκε να πιαστεί ήταν από τα παντελόνια του Πολάκη και κρύφτηκε από πίσω μπας και αναδείξει ως κεντρικό ζήτημα όχι την αναμέτρηση για την οικονομία, αλλά να μας κάνει λέει πρόταση μομφής γιατί ‘μας στέρεψε το ήθος’”. “Δεν θέλω να αναφερθώ σε ζητήματα ήθους, ιδίως απ’ αυτούς που είχαν στενούς συνεργάτες ανθρώπους που διέπραξαν εγκλήματα και τους κάλυψαν”, συνέχισε.

Έκλεισε την αναφορά του επί του θέματος λέγοντας το εξής: “Ουδείς σε αυτόν τον τόπο κατάφερε να δοξαστεί κρυπτόμενος, ουδείς μπορεί να κρυφτεί και δεν θα το κάνει αυτό ούτε ο κ. Μητσοτάκης όσο κι αν έχει ισχυρά μιντιακά συγκροτήματα πίσω από τα οποία κρύβεται”. “Θα αναγκαστεί”, τόνισε, “να αναμετρηθεί με τις προτάσεις και τον πολιτικό λόγο και αν δεν θελήσει αυτός να κάνει ντιμπέιτ εγώ θα είμαι εδώ να κάνω ντιμπέιτ με τον λαό, να μιλώ με τους ανθρώπους, να πηγαίνω στα χωριά, να μιλώ με τους δημοκρατικούς πολίτες, να παίρνω δύναμη”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...