ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ: Κάλεσμα σε συγκέντρωση για τους 8 διωκόμενους

Date:

Θα μπορούσε να είναι μια συνηθισμένη μέρα η 29-6-2012 , όμως ήταν η μέρα που έμπαινε μια ακόμη υπογραφή, για την υποθήκη του μέλλοντος των ανθρώπων που ζουν και δουλεύουν στην Ελλάδα. Ήταν η μέρα ψήφισης του μεσοπρόθεσμου.Σήμερα, ένα χρόνο σχεδόν μετά, έχουν το θράσος να δηλώνουν τα ξένα αφεντικά πως τα μέτρα που πήραν στην Ελλάδα, δε θα τα ξαναδοκιμάσουν σε καμιά άλλη χώρα, λόγω της αναποτελεσματικότητας τους, ενώ τα ντόπια, βάζουν τις πρόθυμες υπηρεσίες τους να διώκουν δικαστικά, επιλεκτικά 8 από περισσότερους από 1.000 πολίτες που συμμετείχαν στη διαδήλωση στα Χανιά και εξέφραζαν την αντίθεση τους στην ψήφιση ενός ακόμα «εγκλήματος».

Υπάρχει κάτι που μάλλον δεν έχει γίνει κατανοητό. Θα το πούμε μια ακόμη φορά, και όσες φορές ακόμη χρειαστεί, μέχρι να εμπεδωθεί :  Δεν θα αφήσουμε τις ζωές μας στα χέρια εκείνων που το μόνο ενδιαφέρον τους είναι τα κέρδη τους. Δεν θα αφήσουμε τους συντρόφους μας και τους συναγωνιστές μας, στην εκδικητική διάθεση καμιάς εξουσίας.

Γιατί απλά ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟ.

Καλούμε την τοπική κοινωνία σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα Δικαστήρια την Παρασκευή, 22 Μάρτη και 10:30πμ, όπου οι 8 διωκόμενοι καλούνται για ανάκριση, για να δοθεί μια δυναμική και συλλογική απάντηση στις μεθοδεύσεις για τον περιορισμό των δημοκρατικών ελευθεριών όλων μας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...