Χανιά: Ελπίδα για άστεγο. Στις 17 Απριλίου περνά από επιτροπή

Date:

Ελπίδα για λύση στις 17 Απριλίου, διαφαίνεται στο πολύμηνο πρόβλημα ενός άστεγου συμπολίτη μας και το οποίο είχε αναδείξει η Νέα Τηλεόραση Κρήτης. Ο 57χρονος Γιώργος Πολιτάκης, είναι αναγκασμένος να ζει μέσα στο αυτοκίνητό του, καθώς δεν έχει πόρους. Μικρή ανάσα, από μία σύνταξη αναπηρίας την οποία δε λαμβάνει πια, εδώ και αρκετούς μήνες.
Για την ανανέωση της χορήγησης της σύνταξης ο 57χρονος έπρεπε να περάσει εκ νέου από επιτροπή του ΚΕΠΑ και η οποία είχε καθυστερήσει επί σειρά μηνών, μετά από την τετραετή λήξη της.
Ο Γιώργος Πολιτάκης μη έχοντας άλλη εναλλακτική ζει έως και σήμερα μέσα στο αυτοκίνητό του, στον αύλειο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων με μοναδική συντροφιά δύο αδέσποτα σκυλιά που τριγυρίζουν εκεί, αλλά και την αγάπη του κόσμου, των συμπολιτών μας, που του πηγαίνουν φαγητό. Το πρόβλημα του άστεγου συμπολίτη μας φαίνεται να παίρνει το δρόμο του, αφού τελικά όπως ορίστηκε, θα περάσει από την αρμόδια ιατρική επιτροπή τη 17η Απριλίου, προκειμένου να κριθεί ή όχι αν θα πρέπει να συνεχίσει να λαμβάνει τη σύνταξη.

Βαγγέλης Φυντριλάκης-neatv.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...