Άστραψε και βρόντηξε ο Παύλος Πολάκης για τους εμπρησμούς

Date:

Άνανδρη και άτιμη πράξη χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Σφακίων τους εμπρησμούς των αγροικιών του Φώτη Μπόμπολα και του Μανούσου Χιωτάκη στα Ασφένδου. Ο Παύλος Πολάκης εμφανίστηκε ιδιαίτερα αιχμηρός απέναντι στους δράστες και κάλεσε όλους τους Δημότες της περιοχής να σπάσουν τη σιωπή τους και να καταγγείλουν τα άτομα αυτά που σίγουρα όπως είπε είναι και από τα Σφακιά και αυτό φαίνεται από τον τρόπο της δράσης τους. Ο Δήμαρχος τόνισε ότι οι ενέργειες αυτές δεν ταιριάζουν στη νοοτροπία των Σφακιανών και πως η πράξη αυτή είναι επιθετική και προς το Δήμο που 2 χρόνια τώρα προσπαθεί να αλλάξει τα κακώς κείμενα.

Ο Παύλος Πολάκης τόνισε ότι τέτοιες πράξεις δεν τιμούν τον τόπο και δε θα μείνουν ατιμώρητες ενώ δεν άφησε ασχολίαστο και το γεγονός πως η λέξη «ΓΕΡΜΑΝΟΠΡΟΔΟΤΙ» που είναι γραμμένη σε όλους τους τοίχους είναι ορθογραφικά λάθος γραμμένη.

Σε ότι αφορά στο λόγο που μπορεί να οδήγησε τους δράστες σε αυτήν την ενέργεια ο Παύλος Πολάκης υπογράμμισε ότι ο επιχειρηματίας Φώτης Μπόμπολας και ο αντιδήμαρχος Μανούσος Χιωτάκης δεν έχουν σχέση με όσα ακούγονται για την προώθηση τοποθέτησης ανεμογεννητριών στα Σφακιά. «Μάλιστα έχουμε πάρει απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο κατά της τοποθέτησης ανεμογεννητριών στα Σφακιά. Τον Μανούσο Χιωτάκη τον ξέρω τώρα δυο χρόνια και τον Φώτη Μπόμπολα τον έχει δει δυο φορές στη ζωή του. Οι δράστες θα βρεθούν, θα τιμωρηθούν και θα απομονωθούν όπως τους αξίζει» υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Σφακίων.

Ευαγγελία Ξηρουχάκη

Να σημειωθεί ότι καταδικαστική απόφαση για τους εμπρησμούς εξέδωσε και η Ένωση των απανταχού Σφακιανών

Πηγή: neatv.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...