Έχεις έρθει με κρουαζιέρα; 10% έκπτωση στα Χανιά

Date:

Ένα επιπλέον κίνητρο θα έχουν οι επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων που φτάνουν στα Χανιά για να ψωνίσουν από τα τοπικά καταστήματα αλλά και να γευματίσουν στα εστιατόρια της πόλης. Το Λιμενικό Ταμείο σε συνεργασία με τους εμπορικούς συλλόγους τους καταστηματάρχες της Δημοτικής Αγοράς και το σύλλογο εστίασης θα εκδώσουν εκπτωτικό φυλλάδιο το οποίο θα μοιράζεται στους επισκέπτες στο λιμάνι της Σούδας και με αυτό θα έχουν το δικαίωμα έκπτωσης το λιγότερο 10% στις επιχειρήσεις που θα επιλέξουν.

Ο λόγος που το φυλλάδιο θα δίνεται στο λιμάνι και όχι για παράδειγμα και στο αεροδρόμιο των Χανίων είναι γιατί οι συγκεκριμένοι επισκέπτες μένουν στην πόλη για περίπου 6 ώρες και πρέπει να έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για να ψωνίσουν στα Χανιά και όχι σε κάποιο άλλο λιμάνι στο πλαίσιο των περιοχών που επισκέπτεται η κρουαζιέρα.

Στο φυλλάδιο θα υπάρχει χάρτης των Χανίων και της Σούδας με τους εμπορικούς δρόμους και τα μαγαζιά με εκπτώσεις ενώ θα υπάρχει και σχετικό σηματάκι το οποίο θα είναι κολλημένο στη βιτρίνα των καταστημάτων με εκπτώσεις. Το Λιμενικό Ταμείο καλεί τους καταστηματάρχες να δώσουν τα 20 ευρώ της συμμετοχής και να μπουν στο φυλλάδιο.

neatv.gr   –  Ευαγγελία Ξηρουχάκη

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...