Ακομμάτιστες… οι εκλογές στον Δήμο Χανίων

Date:

Κύριε Διευθυντά,

Από χρόνια ακούμε ότι οι Δημοτικές Εκλογές δεν πρέπει να κομματικοποιούνται και να προτιμούνται για Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες πρόσωπα ικανά που θέλουνε να προσφέρουνε στον τόπο, ανεξάρτητα της κομματικής τους ιδεολογίας.

Στις προχθεσινές εκλογές είδαμε με μεγάλη χαρά ότι το δόγμα αυτό το εφαρμόσανε με απόλυτη επιτυχία 110 Δήμοι της Ελλάδας και οι μισές Περιφέρειες. Όμως στον Δήμο Χανίων έγιναν αλλοπρόσαλλα πράγματα. Στην αρχή είδαμε ένα κόμμα με δύο συνδυασμούς και μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής ακούσαμε τους επικεφαλείς των συνδυασμών που απέτυχαν να λένε ότι θα συνεδριάσουνε για να αποφασίσουνε, ποιον από τους δυο μονομάχους του τελικού θα υποδείξουνε στους ψηφοφόρους τους να ψηφίσουν… Έλεος!

Μα είναι λογικά πράγματα αυτά; κομματάρχες μου! Εσάς που σας ψήφισε κάποιος από «κομματική πειθαρχία» ή γιατί υπήρχε στον συνδυασμό σας που απέτυχε κάποιος συγγενής του, να νομίζετε ότι έχετε το δικαίωμα να τον διευθύνετε ισοβίως σαν να είναι άβουλο ον σύμφωνα με τις κομματικές σας προτιμήσεις ή τις υπόγειες… διαδρομές σας; Και με τι πρόσωπο του λέτε να ψηφίσει «τον άλφα» ή «τον βήτα» που πριν τις εκλογές του καταμαρτυρούσατε χίλια κακά και δεν του αναγνωρίζατε ούτε ένα καλό;

Παύλος Πολυχρονάκης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...