ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΝΤΑΝΟΥ – ΣΕΛΙΝΟΥ – Υποψήφιος Δήμαρχος ΓΙΩΡΓΟΣ Π. ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ

Date:

Το Σέλινο βρίσκεται αντιμέτωπο με πολύ δυσμενείς καταστάσεις, τις οποίες οι κάτοικοί του βιώνουν και έχουν κάθε δίκιο να είναι απογοητευμένοι και αγανακτισμένοι.
Η καθημερινότητά μας έγινε αφόρητη και τη ζούμε όλοι. Προβλήματα στην υγειονομική περίθαλψη, σε σχολεία, οδικό δίκτυο, άρδευση, πόσιμο νερό, λύματα και απορρίμματα, μας πολιορκούν – κι όλα αυτά σε συνθήκες πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης.

Βιολογικοί καθαρισμοί, έργα υποδομής και πολεοδομήσεις ανακοινώθηκαν και χειροκροτήθηκαν, αλλά μέσα από την απραξία και την αδυναμία παραγωγής έργου δεν προχώρησαν – ούτε νέες μελέτες ετοιμάστηκαν. Οι Γαλάζιες Σημαίες των παραλιών μας χάθηκαν με ευθύνη της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, που υπό άλλο μανδύα, ξαναζητά την ψήφο των Σελινιωτών.

Είμαστε ένας συνδυασμός ανεξάρτητος και δημοκρατικός, μακριά από κομματικά χρίσματα. Το δικό μας χρίσμα είναι το συμφέρον του Σελίνου και η ανάπτυξή του.

Διεκδικούμε την ψήφο των Σελινιωτών με σεβασμό, αίσθημα ευθύνης, φιλότιμο, γνώση και πίστη στις δυνατότητες όλων.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργος Ζουριδάκης και όλοι εμείς που συμμετέχουμε σε αυτόν, καταθέτουμε τη δική μας πρόταση και το όραμά μας για:

  • Ένα Δήμο που να παίρνει πρωτοβουλίες, να ασκεί ορθές πολιτικές, να προγραμματίζει σωστά και να διεκδικεί δυναμικά.
  • Ένα Δήμο που να επιζητεί τη συμμετοχή του ενεργού πολίτη – δημότη και να διαχειρίζεται ορθολογικά και με διαφάνεια κάθε οικονομικό πόρο.
  • Ένα Δήμο μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες, συμφέροντα, πελατειακές σχέσεις και παλαιοκομματικές πρακτικές που συνέβαλαν τα μέγιστα στις καταστάσεις που ζούμε.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού μας και υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Ζουριδάκης και όλοι οι άνθρωποι που στελεχώνουμε την «Ανεξάρτητη Δημοκρατική Συνεργασία» δηλώνουμε πως θα αγωνιστούμε και θα εργαστούμε σκληρά για την ανάπτυξη και το συμφέρον του Σελίνου και των Σελινιωτών. Σε αυτή μας την προσπάθεια θέλουμε μαζί μας όλους τους δημότες του Σελίνου, με τις προτάσεις τους, τις παρατηρήσεις τους και την κριτική τους.

Για τον τόπο μας και τις μελλοντικές γενιές, πρέπει, όλοι μαζί, να φέρουμε το Σέλινο στη θέση που του αξίζει. Ίσως είναι η τελευταία μας ευκαιρία.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...