Απάντηση κ. Ματαλλιωτάκη αναφορικά με τις δημοσκοπήσεις του Πολυτεχνείου Κρήτης

Date:

Απάντησε ο κ. Ματαλλιωτάκης στο κείμενό μας που έθετε ερωτήματα αναφορικά με τις έρευνες – δημοσκοπήσεις του Πολυτεχνείου Κρήτης και την “αποκλειστική” δημοσίευσή τους σε κάποια μέσα ενημέρωσης νωρίτερα από άλλα. Στο κείμενό μας αναφέραμε ότι:

“Η  τελευταία του έρευνα μας προξένησε το ενδιαφέρον. Δεν μας προξένησαν ενδιαφέρον τα στοιχεία της έρευνας αλλά ότι δόθηκε μία μέρα νωρίτερα σε συγκεκριμένα ΜΜΕ την οποία παρουσιάσανε ως «αποκλειστική».”

Και θέταμε τα ερωτήματα:

“«Αποκλειστική» η έρευνα του δημόσιου Πολυτεχνείου Κρήτης; Μήπως είναι και πληρωμένη; Ή υπάρχει κάτι άλλο, που δε γνωρίζουμε;

Ως εκ τούτου, αρνούμαστε να προβούμε στη δημοσίευση της και καταγγέλλουμε δημόσια τη συμπεριφορά του κ. Ματαλλιωτάκη και τις προνομιακές σχέσεις που έχει διαμορφώσει με συγκεκριμένα ΜΜΕ. Για ποιους λόγους άραγε; Με ποιο αντίτιμο;

Με τέτοια αντικειμενικά κριτήρια προχωρά στην επιστημονική έρευνα; Με αυτό τον τρόπο διοικεί και το νοσοκομείο; Ή μήπως έτσι πολιτεύεται;

Ποιος πληρώνει λοιπόν τις δημοσκοπήσεις του Πολυτεχνείου Κρήτης;”

Απάντηση κ. Ματαλλιωτάκη

Με απάντησή του, ο κ. Ματαλλιωτάκης τονίζει πως ουδέποτε υπήρξε πρόθεση για επιλεκτική προώθηση της συγκεκριμένης έρευνας σε μέσα ενημέρωσης και θεωρεί πως ότι συνέβη οφείλεται σε λάθος κάποιου μέλους του εργαστηρίου. Αποδεχόμαστε τις εξηγήσεις, κατανοούμε ότι κάποιες φορές συμβαίνουν λάθη και ευελπιστούμε ότι στο μέλλον τέτοια λάθη που δημιουργούν συγχύσεις και λάθος εντυπώσεις, δε θα επαναληφθούν.

Εδώ ολόκληρη η απάντησή του:

Προφανώς έγινε λάθος συνεννόηση στην ημερομηνία δημοσίευσης της έρευνας από κάποιο μέλος του εργαστηρίου  και δημοσιεύτηκε σε κάποιο μέσο νωρίτερα. Η έρευνα δόθηκε την ίδια μέρα σε όλα τα ΜΜΕ. Την έστειλα και σε εσάς ακριβώς την ιδια ώρα.

Λυπάμαι αν έγινε κάποιο λάθος, θα ενημερώσω το εργαστήριο για την αποφυγή τέτοιων λαθών στο μέλλον.

Την έρευνα δεν την πλήρωσε και δεν την παρήγγειλε κανένα ΜΜΕ. Όπως γνωρίζετε, η έρευνα δημοσιεύτηκε και δόθηκε μαζικά σε όλα τα ΜΜΕ χτες το πρωί.

Κατανοώ πλήρως τη θέση σας.

Σας ευχαριστώ και ζητώ συγνώμη για το λάθος που έγινε.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...