Αποφάσεις Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Χανίων

Date:

Συνεδρίασε την Τετάρτη το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Χανίων. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα,
1. Αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία να καλυφθούν τα έξοδα του 2ου Αντιφασιστικού Φεστιβάλ και μέχρι του ποσού των 1300 ευρώ.

2. Για τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο (εξετάσεις Α Λυκείου, αυτοαξιολόγηση, εξετάσεις ΕΠΑΛ κλπ. ) αποφασίστηκε να αναδειχθούν με  συνέντευξη τύπου σε συνεργασία με την ένωση γονέων το προσεχές διάστημα.

3. Στο θέμα της γνωμάτευσης από δικηγόρο για την ελαστικοποίηση των σχέσεων εργασίας και τα εργασιακά θέματα που έχουν ανακύψει στα σχολεία αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι νομικές ενέργειες .

4. Αποφασίστηκε  συγκληθεί Γενική Συνέλευση  με αποκλειστικό θέμα τα οικονομικά ζητήματα (μείωση της συνδρομής στην ΕΛΜΕ, ρύθμιση θεμάτων απεργιακού ταμείου , έγκριση προϋπολογισμού της ΕΛΜΕ για το 2014) την Τρίτη 20 Μαΐου στις 20:00 στο χώρο του 1ου ΕΠΑΛ (στο Ρολόι)

5.  Αποφασίστηκε να ενταθεί η ενημέρωση για το ταμείο στήριξης των υπό απόλυση συναδέλφων με ενεργοποίηση των συνδέσμων για την ενίσχυση του ταμείου σε κάθε σχολείο.

6. Αποφασίστηκε να εγκριθεί η καταβολή ποσού 20 ευρώ για την βελτίωση της επικοινωνίας με τους συνδέσμους μέσω της  αγοράς πακέτου SMS

7. Αποφασίστηκε να διερευνηθεί η δυνατότητα εύρεσης και λειτουργίας χώρου στον οποίο θα στεγαστεί το «Στέκι της ΕΛΜΕ» που θα λειτουργήσει ως χώρος συνάθροισης, αναψυχής και πολιτισμού .

8. Αποφασίστηκε να διερευνηθεί  η δυνατότητα δημιουργίας  θεατρικής  και ποδοσφαιρικής ομάδας της ΕΛΜΕ Χανίων και για αυτό το λόγο καλούμε όσους συναδέλφους ενδιαφέρονται  στα γραφεία της ΕΛΜΕ την Τρίτη 13 Μαΐου στις 20:00.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...