Αποφάσεις ΔΣ ΕΛΜΕ Χανίων / 19 Μαρτίου 2014

Date:

Στη συνεδρίαση του ΔΣ της Τετάρτης 19 Μαρτίου συζητήθηκαν θέματα της ημερήσιας διάταξης και αποφασίστηκαν τα εξής:

1.  Για να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι να συμμετέχουν στο  Παγκρήτιο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ενάντια στις απολύσεις που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο σημερα Πέμπτη 20/3,  το ΔΣ αποφάσισε να μισθώσει λεωφορείο που θα αναχωρήσει από την πλατεία δημοτικής Αγοράς στις 09:00 το πρωί .  Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6945753013 και 6932357080 .

2.  Αποφασίστηκε να καλυφθούν τα έξοδα μετακίνησης των συναδέλφων που ζήτησαν να μετακινηθούν στην Αθήνα για να συμμετέχουν στο Πανελλήνιο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που διοργανώνει η ΟΛΜΕ στην πλατεία Κλαυθμώνος .

3.  Αποφασίστηκε να διοργανωθεί συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ενάντια στις απολύσεις την Παρασκευή (τρίτη μέρα της τριήμερης απεργίας) στις 11:00 στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

4.  Το ΔΣ της ΕΛΜΕ αποφάσισε να συμμετέχει η ΕΛΜΕ στα έξοδα του Παγκρήτιου αντιρατσιστικού συλλαλητηρίου το Σάββατο 22/3 στην πλατεία δημοτικής αγοράς.

5.  Επίσης αποφασίστηκε να καλυφθούν τα έξοδα ανατύπωσης του έντυπου υλικού που διανέμεται καθημερινά, από το ενημερωτικό περίπτερο που  λειτουργεί στο χώρο της δημοτικής αγοράς.

7. Αποφασίστηκε  να συνδράμει η ΕΛΜΕ Χανίων τους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς, μέσω της ενίσχυσης της τοπικής ΕΛΜΕ, με το ποσό των 300 ευρώ και να γνωστοποιήσει τον τραπεζικό λογαριασμό στους συναδέλφους ώστε να συνδράμουν και αυτοί ανάλογα με τις δυνατότητές τους.

8.  Το ΔΣ της ΕΛΜΕ αποφάσισε να μισθώσει λεωφορείο για να μετακινηθούν όσοι συνάδελφοι επιθυμούν στο Αρκάδι για την Παγκρήτια διαμαρτυρία την Κυριακή στις 23/3  ενάντια στα Χημικά.    Αναχώρηση 10:00 από τον χώρο των ΚΤΕΛ .  Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6945753013 και 6932357080

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...