«Απ’ αρπάξει και ξεσκίσει»…

Date:

10.119 είναι τα ακίνητα που έδωσαν στο Υπερταμείο και συνολικού εμβαδού 511.357.451 τ.μ. Με απόφαση Τσακαλώτου ανακάλεσαν τα παραχωρηθέντα 2.350 ακίνητα του υπουργείου Πολιτισμού (και σαφώς παραδέχτηκαν ότι έλεγαν ψέματα όταν μας επέπλητταν ότι δήθεν αντιδρούμε για ανύπαρκτο θέμα). Μένουν στο έλεος του Υπερταμείου 7.789 ακίνητα. «Απ’ αρπάξει και ξεσκίσει» δηλαδή.

Ωστόσο, αναβάλεται η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που ήταν να ασχοληθεί χθες με το θέμα. Η αναβολή σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι επακόλουθο της μη κατάθεσης των αναγκαίων εγγράφων από το Υπουργείο. Υπεκφεύγουν και κωλυσιεργούν για να μην πέσουν οι μάσκες. Δεν θα το αποφύγουν όμως γιατί ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων που είναι ανάμεσα στους προσφεύγοντες, ζήτησε από το Συμβούλιο της Επικρατείας να εκδώσει προδικαστική απόφαση, οπότε «κοντός ψαλμός αλληλούια». Σημειωτέον ότι ο μέγιστος πλούτος μας, που παραχώρησαν οι αθεόφοβοι προς πώληση, εμπεριέχει αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία, μουσεία, προστατευόμενες περιοχές natura και ramsar, δασικές εκτάσεις, αιγιαλούς, υδρότοπους κ.λπ.

Αυτά όταν οι κυβερνώντες αγωνίζοντο δήθεν για την μη παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων. Και αυτό δυστυχώς, το έκαναν γαργάρα και έδωσαν και όλα τα υπόλοιπα.
Σα δεν ντρέπονται

A.τ.Κ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...