Βάλια Βαγιωνάκη για Μαρία Βλαζάκη: “Τα ψέματα έχουν κοντά πόδια και θα απαντηθούν στη Βουλή”

Date:

Και η βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Βάλια Βαγιωνάκη δημοσίευσε κείμενο για το “χορό της αθλιότητας”, όπως είπε, που έχει στηθεί γύρω από το πρόσωπο της αναπληρώτριας Γ.Γ. Πολιτισμού και χανιώτισσας Μαρίας Ανδρεαδάκη – Βλαζάκη. Όπως έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook: “Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Άλλοι πρέπει να ανησυχούν!”

Ολόκληρο το κείμενο έχει ως εξής:

Όταν τα επιχειρήματα απουσιάζουν, τα ψέματα και η αθλιότητα περισσεύουν. Μετά τα «Παραπολιτικά», το χορό της αθλιότητας (δυστυχώς) κρατά με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τον αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού, ο Νίκος Νικολόπουλος, αναπαράγοντας τα ψεύδη και τις αθλιότητες δημοσιεύματος που αφορά το πρόσωπο της αναπληρώτριας Γ.Γ. Πολιτισμού, Μαρίας Ανδρεαδάκη – Βλαζάκη. Την γνωρίζω από το γυμνάσιο, όπως την γνωρίζουν κι όλα τα Χανιά. Η Μαρία δε χρειάζεται συνηγόρους. Το ήθος, η εργατικότητα και η αξιοπρέπεια την χαρακτηρίζουν απόλυτα. Τα ψέματα έχουν κοντά πόδια και θα απαντηθούν στη Βουλή. 

Αναρωτιέμαι όμως που αποσκοπεί αυτή η επίθεση; Μήπως θέλουν να προλάβουν και να συγκαλύψουν τα έργα και της μέρες της προηγούμενης ηγεσίας του Υπουργείου, επί ημερών ΝΔ – ΠΑΣΟΚ; Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Άλλοι πρέπει να ανησυχούν!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...