Βασανιστήρια και θρασυδειλία καταγγέλλει η μάνα του Βαγγέλη Γιακουμάκη: “Του έσπαγαν τις τάβλες από το κρεβάτι, σφουγγάριζαν με την πετσέτα του και τον ανάγκαζαν να σκουπίζεται με αυτή”

Date:

Βασάνιζαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη οι “Κρητικοί” φοιτητές και μετά θρασύδειλα έκαναν τους φίλους στη μάνα του νεκρού για να την κατασκοπεύουν…

Πιασμένοι χέρι-χέρι οι γονείς και η αδερφή του Βαγγέλη Γιακουμάκη έφτασαν στο δικαστήριο, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον.

Όπως περιέγραψε η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα του Βαγγέλη, Μαρία Γιακουμάκη, όταν συναντήθηκε με την υπεύθυνη της εστίας της Γαλακτοκομικής Σχολής, την κοίταξε και με δάκρυα στα μάτια της είπε: “Ο Βαγγέλης μου είναι στο χώμα. Του στέρησαν τα όνειρά του. Όλοι αυτοί είναι καλά και γελούν. Είναι εδώ, ζωντανοί. Το παιδί μου δε ζει, όμως”.

Λύγισε στην κατάθεσή της

«Ο γιος μου ήξερε μόνο να αγαπάει» είπε η Μαρία Γιακουμάκη, η οποία ανέβηκε πρώτη στο βήμα.

Η μητέρα του Βαγγέλη μετέφερε το τηλεφώνημα που είχε δεχτεί από την υπεύθυνη της εστίας και την ενημέρωνε πως «“το παιδί σας υποφέρει από τη συμπεριφορά των συγκατοίκων του. Τα παιδιά εδώ στη Σχολή τον στοχοποιούν”. Έτσι ενημερωθήκαμε πρώτη φορά για κάποια περιστατικά την 1η χρονιά που ήταν στη σχολή. Τότε αποφάσισε να φύγει από το δωμάτιο όπου έμενε με τους Κρητικούς και να πάει σε άλλο δωμάτιο».

Ωστόσο οι αντιδράσεις εντάθηκαν όπως λέει. Τον απειλούσαν πως «αν φύγεις δε θα ξανακάνεις παρέα μαζί μας, δεν τον άφησαν να ξανακάτσει στο ίδιο τραπέζι μαζί τους για να φάει. Τον κρέμασαν από το παράθυρο, τον χτύπαγαν, τον χλεύαζαν και τον ανάγκαζαν να κάνει πράγματα που δεν ήθελε. Του έκαναν τον φίλο και στη συνέχεια τον έριχναν κάτω».

«Του έσπαγαν τις τάβλες από το κρεβάτι, σφουγγάριζαν με την πετσέτα του και τον ανάγκαζαν να σκουπίζεται με αυτή, του έβαζαν χρώμα στο σαμπουάν τη στιγμή που λουζόταν για να λερώνεται» περιέγραψε η μητέρα του Βαγγέλη.

Τέλος, τόνισε πως ο ρόλος των εννέα Κρητικών ήταν περίεργος και την περίοδο που εξαφανίστηκε ο Βαγγέλης.

«Όταν είχα έρθει εδώ τις πρώτες 2-3 μέρες μου έκαναν τον φίλο» είπε η μητέρα του, υποστηρίζοντας πως ήταν «κοντά» της με σκοπό να την κατασκοπεύουν.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...