Βελτίωση της υγείας του κκ.Δαμασκηνού

Date:

«Καλά στην υγεία του», ή τουλάχιστον πολύ καλύτερα από τις προηγούμενες μέρες ακούστηκε από επίσημα χείλη, ότι είναι, σε ότι αφορά την εξέλιξη της υγείας του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κκ Δαμασκηνού. Τη χαρμόσυνη είδηση έδωσε –ερωτηθείς- στον τηλεοπτικό φακό της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης ο Αρχιεπίσκοπος της Μεγαλονήσου κκ Ειρηναίος. Ο Άγιος Κρήτης δήλωσε τα παραπάνω από το Μετόχι της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής, στο Βαρύπετρο Κυδωνίας Χανίων, στο περιθώριο περιβαλλοντικής ημερίδας, το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει τις θερμότερες ευχές, τόσο τις δικές Του, όσο και όλων των κατοίκων της Κρήτης, όχι μόνο για γρήγορη ανάρρωση, αλλά και επιστροφή στο ποίμνιο και στα καθήκοντά του, από τον Ευαγγελισμό Αθηνών, όπου και νοσηλεύεται.
«Απ’ότι πληροφορούμαι είναι πάρα πολύ καλά και ευχόμαστε να έλθει πάρα πολύ γρήγορα», απάντησε χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κκ Ειρηναίος, στο ερώτημα σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του Μητροπολίτη κκ Δαμασκηνού.
Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης ενημερώνεται καθημερινά για την υγεία του κκ Δαμασκηνού, ενώ είναι και Διοικητικός Αρωγός στη Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, Μητρόπολη στην οποία μάλιστα ηγείτο πριν από την ενθρόνισή του στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...