Γιατί σωπαίνουν για τη Γάζα;

Date:

Του Αντώνη Χαρχαλάκη

Ένα ειδεχθές έγκλημα του Σιωνισμού συντελείται αυτές τις μέρες στη Γάζα με περισσότερους του ενός συντελεστές. Όχι μόνο δηλαδή το Ισραήλ. Στους συντελεστές αυτού του εγκλήματος πρέπει να βάλουμε και την ακραία (φασιστική) Χαμάς.
Η οποία πετά ρουκέτες στο Ισραηλινό έδαφος, ενώ γνωρίζει πως το Ισραήλ θα αντιδράσει όπως αντιδρά. Γεννιούνται άρα, κάποια ερωτήματα για τις ρουκέτες που εξακοντίζει: τις πετά για να υποκινήσει το Ισραήλ; Ποιος ή ποιοι το υποκινούν αυτό;

Όμως πέραν τούτου, το Ισραήλ είναι εγκληματίας πολέμου, που αλωνίζει όλη την ευρεία περιοχή, έχοντας την κάλυψη του διεθνούς ιμπεριαλισμού. Ακριβώς γιατί κι αυτός επενδύει στην αναστάτωση της ευρείας περιοχής, με τα πετρέλαια και τη στρατηγική σημασία, κάτι που εν μέρει αφορά και την Κύπρο, αλλά και τη χώρα μας εν γένει. Να υποθέσουμε πως σ’ αυτά οφείλεται η επίσημη ελληνική σιωπή; Μια γενική σιωπή ακόμα και φορέων που… «δεν κάνουν πολιτική»… ενώ το αίμα που χύνεται εκεί κάτω, είναι τέκνων του ίδιου Θεού, ανεξαρτήτως του ότι «έχουν άλλο Θεό».

Ομοίως και η επίσημη Ελλάς, που όμως… τρέχει κάθε τρεις και λίγο, στα πιστωτικά ιδρύματα για Δάνεια των οποίων ιδρυμάτων τα πλέγματα με το εβραϊκό κεφάλαιο, είναι κοινό μυστικό! Όσο για τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου (όλα πλην ενός) τυρβάζουν περί άλλα. Όμως σε καιρούς «χαμηλής πίεσης», γίνονται λαλίστατα για «τους αδελφούς Παλαιστινίους».

Αλλά θα μου πείτε στην ουσία, τι ανάγκη τους έχει; Και διαχρονική αλήθεια είναι το «ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος» … Έτσι για να εξηγούμαστε… Πως σφαγιάζεται ο «αδελφός» Παλαιστινιακός λαός; Σιγά τα ωά… Ασχέτως αν η χώρα μας γειτνιάζει με την εν λόγω περιοχή, με ενδεχόμενα κάπως αστάθμητα για την ώρα…

Το έγκλημα του Ισραήλ ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό, θυμίζει τα ναζιστικά εγκλήματα ενάντια στον εβραϊκό λαό! Που σύμφωνα με την ιστορική αλήθεια ήταν Σιωνιστικά εγκλήματα δια χειρός του εβραϊκού Χίτλερ! Για να … συγκινήσει την διεθνή κοινότητα της εποχής και να μπορέσει να παρακινήσει τον ΟΗΕ ώστε να κάνει κράτος ο εβραϊκός Σιωνισμός!

Σατανικό, δε συμφωνείτε; Όμως σήμερα εγκληματεί το Ισραήλ όπως και ο Χίτλερ! Άρα ανεξαρτήτως εποχής και συγκυριών, ο μεγαλύτερος εγκληματίας είναι ο Σιωνισμός με… δίδυμο αδελφάτο τον ιμπεριαλισμό… Διαρκής ο κίνδυνος για όλους τους λαούς από αυτό το αιμοχαρές δίδυμο. Και στη βάση των εγκλημάτων αυτού του διδύμου, το χρήμα, το οποίο ανέκαθεν είναι γεμάτο ανθρώπινες σάρκες και αίμα! Πότε θα σωθεί η ανθρωπότητα από αυτό το Μινώταυρο; Ουδείς γνωρίζει, γιατί η προσπάθεια της ανθρωπότητας να ορίζει τη μοίρα της, απέτυχε οικτρά… Κι έτσι ξαναγυρίζουμε στα προ της εν λόγω προσπάθειας… Σαφώς εξαιτίας της δύναμης του χρήματος και του οφέλους κάποιων που αγοράστηκαν απ’ αυτό… επιλήσμονες των αλλεπάλληλων συμφορών της ανθρωπότητας και των εκατομμυρίων θυμάτων των πολέμων. Που και σε περιόδους «ειρήνης» μας φορτώνουν κρίσεις εξοντωτικές όπως η παρούσα… Που μέσα στην παρούσα κρίση, προφανώς αμβλύνει το ενδιαφέρον και για τα όσα συμβαίνουν στη Γάζα και αλλού.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...