Γουνδουλάκης: «Βασικός στόχος να φτιάξουμε ομάδα»

Date:

Ο Πλατανιάς κέρδισε με το σπαθί του την παραμονή στα σαλόνια της Superleague και θέλει πλέον να είναι έτοιμος για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, η οποία θα είναι ακόμη πιο δύσκολη για την ομάδα των Χανίων.

Αποτελέσματα στοιχήματος όπως αυτό της παραμονή στη μεγάλη κατηγορία είναι άξια θαυμασμού αλλά και άξια… προβληματισμού, αφού ο μεγάλος στόχος παρουσιάζεται εκ νέου στον σύλλογο, ωστόσο η μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του Φανούρη Γουνδουλάκη, δείχνει ότι όλα δουλεύουν σωστά.

Ο τελευταίος μάλιστα σε δηλώσεις του σχετικά με τη νέα πρόκληση που ανοίγεται στην καριέρα του, αναφέρθηκε στους στόχους που πρέπει να έχει η ομάδα τη νέα σεζόν, αλλά και στην προσπάθεια που θα καταβάλει ο ίδιος ώστε να εκπληρωθούν αυτοί.

«Κατά την προσωπική μου άποψη, ο βασικός μας στόχος, είναι να φτιάξουμε μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, ούτως ώστε ό,τι καλό ή άσχημο μας συμβεί στην αρχή του πρωταθλήματος να μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε με χαμηλούς τόνους. Αν το καταφέρουμε αυτό, αν δηλαδή, έχουμε ομαδικό πνεύμα, πιστεύω ότι θα κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρσι. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται καθένας από εμάς να δουλέψει σκληρά και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για το καλύτερο» τόνισε ο έμπειρος επιθετικός και σχετικά με την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Πλατανιά πρόσθεσε: «Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο τρόπος προσέγγισης από τον προπονητή και από τον πρόεδρο.

Και οι δύο μου είπαν ότι ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα με φιλοδοξίες, όπως έχω κι εγώ, γι’ αυτό και θέλω να βάλω το δικό μου λιθαράκι στη νέα προσπάθεια. Από συζητήσεις με ανθρώπους του ποδοσφαίρου, γνώριζα ότι είναι ένα πολύ καλό και νοικοκυρεμένο σωματείο. Αγωνιστικά μου είχε κάνει εντύπωση ότι κατάφερε να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο».

Περισσότερη δράση αθλητικού στοιχήματος στην bet365.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...