Γ. Μανωλικάκης: Και οι 4 πρόεδροι των Εργατικών Κέντρων της Κρήτης είμαστε στην Αθήνα, μαζί με τους αγρότες

Date:

Και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων βρίσκεται στην Αθήνα συμμετέχοντας μαζί με τους προέδρους και των άλλων εργατικών κέντρων της Κρήτης στην κινητοποίηση των αγροτών.

Είπε για τα επεισόδια:

“Πόλεμος! Οι αγρότες ήθελαν να μπούνε μέσα και να συναντηθούν με στελέχη του Υπουργείου και δεν μπήκανε. Και μετά άρχισε ο πόλεμος. Πολύ απλά.”

Ενώ για την κινητοποίηση ανέφερε:

“Εμείς βρισκόμαστε εδώ ως Εργατικά Κέντρα της Κρήτης για να συμπαρασταθούμε στον αγώνα των αγροτών, συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο γιατί τα προβλήματα τα δικά τους είναι και δικά μας προβλήματα από την άποψη ότι χτυπιούνται και οι εργαζόμενοι που έχουμε ένα κομμάτι γη. Εδώ είναι αγρότες από την Κρήτη αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Και οι 4 πρόεδροι των Εργατικών Κέντρων της Κρήτης είμαστε εδώ. Είμαστε έξω από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, έχουμε βάλει φωτιές για τα χημικά, μας έχουν ζώσει τα ΜΑΤ από γύρω – γύρω και περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουμε.

Είναι πολύς κόσμος εδώ, αλλά έπρεπε να έφτανε ο κόσμος μέχρι την Ομόνοια. Έπρεπε να έχουν κατέβει όλοι οι αγρότες κάτω με αυτά που συμβαίνουν. Το Συντονιστικό είχε καλέσει και τους Αθηναίους, γιατί στην Αθήνα είναι πιο άσχημα τα πράγματα. Ο κόσμος έρχεται ακόμα εδώ. Μακάρι να κρατήσει για να τους δείξουμε ότι δε μπορούμε και δεν πάει άλλο. Αυτό που έχει γίνει, δεν πάει άλλο. Δεν είναι πρόβλημα μόνο των αγροτών, είναι συνολικά της κοινωνίας, του μικρομεσαίου, του επαγγελματία, του εργαζόμενου, για όλους είναι.”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...