Δήλωση του Μανώλη Ντουντουλάκη, υποψηφίου δημάρχου Δήμου Πλατανιά

Date:

Μέσα από ανοιχτές  δημοκρατικές διαδικασίες αναδείχτηκα σαν ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης κίνησης του Δήμου Πλατανιά «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».

Η δύναμή της κίνησής μας βρίσκεται στην καθαρότητα των θέσεων και των επιδιώξεών μας, που αντικατοπτρίζονται στους βασικούς άξονες, πάνω στους οποίους δομήθηκε η συλλογική μας προσπάθεια. Οι άξονες αυτοί είναι, σε γενικές γραμμές :

–         Αντιστρατευόμαστε σθεναρά με έργα και με λόγια τις καταστροφικές πολιτικές των τελευταίων ετών που έχουν βυθίσει τον ελληνικό λαό στην απόγνωση και την Πατρίδα σε τροχιά εξάρτησης και παρατεταμένης λιτότητας. Πολεμάμε την εφαρμογή αυτών των πολιτικών στην τοπική Αυτοδιοίκηση.

–          Θέτομε σαν απαράβατο όρο να τιμωρηθούν με ψήφο αποδοκιμασίας όλοι όσοι , συμμετέχοντας στο δημόσιο βίο ανεξαρτήτως θέσεων και βαθμού συμμετοχής, εξέθρεψαν το αμαρτωλό παρελθόν και υπήρξαν τα στηρίγματα των πολιτικών που μας οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση .

–         Διατυπώνομε τον αυτοδιοικητικό μας λόγο με συλλογικότητα, βασισμένοι στη ρεαλιστική προσέγγιση των προβλημάτων, δεσμευόμενοι για την αγωνιστική και ασυμβίβαστη στάση μας σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας.

–         Επιλέγουμε τους πιο άξιους και άφθαρτους συμπολίτες και συμπολίτισσες για την πλαισίωση του ψηφοδελτίου, με γνώμονα τις αρχές μας και προοπτική να συγκεντρώσομε το πιο άξιο δυναμικό του Δήμου σε μια πανστρατιά για μια αληθινά διαφορετική δυναμική πορεία του Δήμου μας.

Όσοι λοιπόν έμπρακτα θέτουν τον εαυτό τους στην υπηρεσία των παραπάνω αναγκαιοτητών , υπερβαίνοντας το παρελθόν μπορούν να συστρατευθούν μαζί μας με ανιδιοτέλεια και χωρίς σκοπιμότητες, ατομικές, κομματικές ή άλλες.

Αυτές τις αρχές θα τις υπηρετήσομε με διαφάνεια, συνέπεια και αποφασιστικότητα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...